Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца  Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

»рена —околова, председател на Ќ»— на ∆ени √≈–Ѕ: Ѕлагоевград е емблема за добро управление, благодарение на д-р  амбитов


23 октомври 2019 15:19   4302 прочита—реща на тема „—оциалната политика на ќбщината през изминалите осем години и приоритетите за в бъдеще“ се проведе в Ѕлагоевград.

¬ не€ взеха участие д-р јтанас  амбитов, кандидат-кмет за трети мандат, »рена —околова председател на Ќ»— жени √≈–Ѕ, областни€т координатор на ∆ени √≈–Ѕ – Ѕлагоевград јдриана ћелниклийска, членове и симпатизанти на парти€та.

ѕо време на форума, д-р јтанас  амбитов акцентира върху развитието на социалната политика, пр€ко касаеща всеки един човек.

„»нвестици€та в децата е най-ценни€т капитал. ўе стимулираме раждаемостта чрез финансови и социални привилегии, при много €сни услови€. ўе продължим и финансирането на инвитро процедури“, каза д-р јтанас  амбитов. “ой подчерта, че за последните 4 години ќбщина Ѕлагоевград е отпуснала 840 хил. лева на двойки с репродуктивни проблеми, без значение от възрастта и бро€ на опитите.

»рена —околова, председател на Ќ»— на ∆ени √≈–Ѕ благодари на д-р  амбитов за постигнатите резултати в Ѕлагоевград.

„«а мен е удоволствие да бъда на територи€та на общината, ко€то е емблема за добро управление. ќбщината с най-много санирани блокове. “ази, ко€то спечели приза за най-социална община, но и тази, ко€то показа умени€ да се справи с трудности по много елегантен начин. ¬иждам грижата за пространствата.  расотата възпитава доброта.

Ќе са малко кметовете в Ѕългари€, които могат да се похвал€т с това, което са направили. Ќе са много тези , които могат да кажат , че управл€ват успешно мандати наред, с €сната перспектива отново да спечел€т мандат. јтанас  амбитов е от тези кметове“, каза »рена —околова.«а успешната социална политика и работата на общинска администраци€ по отношение на инвитропроцедурите говори и лидерът на ∆ени -√≈–Ѕ јдриана ћелниклийска . “€ изказа благодарност от името на много вече майки ,прегърнали рожбите си ,благодарение на последователната и упорита работа на екипа на јт.  амбитов, подпомогнали десетки млади семейства,включени в общинските програми за инвитро. . ћелниклийска изрази пълната подкрепа на жените на √≈–Ѕ към јтанас  амбитов и изрази гласно високата оценка за работата му като кмет на Ѕлагоевград .

ѕолитическа публикаци€.  упуването и продаването на гласове е престъпление

ќще за: »рена —околова  емблема  управление ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.