Говори Даниела Савеклиева - областен координатор на ПП ГЕРБ, народен представител: Гласът Ви ще определи бъдещето Ви в следващите 4 години!

25 октомври 2019 09:31   10178 прочита


Силно обръщение към гласоподавателите в област Благоевград направи областният координатор на ПП ГЕРБ и народен представител Даниела Савеклиева.

Уважаеми жители на област Благоевград,

Само след броени часове, на 27-ми октомври /неделя/, всеки от Вас ще застане пред урните да даде своя глас на доверие и избере кмет и общински съветници на населеното място, в което живее. Изключително отговорен избор, който ще определи бъдещето ви в следващите 4 години. Политическа партия ГЕРБ в област Благоевград е водеща политическа сила, с утвърден с времето авторитет, а кметовете, издигнати от партията през годините доказаха умението си да работят и постигат високи успехи, подкрепяни от правителството на премиера Бойко Борисов.

Добрата комуникация с правителството, превърна Благоевград в град-отличник при изпълнението на оперативни програми. Тук промяната е видима, а кметът Камбитов и екипът му показаха, че за 8 години, с над 311 милиона инвестиции, градът стана по-красив и уреден. Тук се реализираха големи проекти, а Атанас Камбитов показа с работата си, че е верният избор на партията и жителите на града през годините.

В Банско Георги Икономов работи от години със замах, упорито и отговорно. Затова днес курортният град е истинска зимна столица на Балканите, туристическа дестинация със завиден авторитет у нас и в Европа.

В Сандански кметът Кирил Котев се пребори със статуквото преди години и работи в града с опита и мъдростта на управленец, донесъл сериозни инвестиции и променил облика му.

Кметът Д. Бръчков в Петрич неотклонно следваше програмата си в предишния мандат и постигна завидни успехи не само като лидер на ГЕРБ в града - бастион, но и като млад енергичен и деен кмет, направил много за града. Разлог се развива успешно под управлението на кмета на ГЕРБ Красимир Герчев.

Нашите кметове в малките населени места също показаха, че могат да управляват мъдро, направлявани и подпомагани от правителството на ПП ГЕРБ и премиера Бойко Борисов. В Гърмен, Кресна, Хаджидимово, Белица, Якоруда, Струмяни, партия ГЕРБ има своите претенденти за кметове. Амбициозни и образовани млади хора, решени твърдо да отстояват и бранят интересите на съгражданите си..

Днес всички те отново молят за доверието ви. Защото знаят как да управляват и могат да постигат целите си. И го доказаха! Те доказаха, че работят с грижа за жителите и познават до болка проблемите им.

Уважаеми жители на област Благоевград!

Партия ГЕРБ е сила, доказала се в годините. Правителството на партия ГЕРБ изведе България далеч извън пределите и. България е пълноправен участник във всички процеси на Европа. Ние имаме история, ние имаме успехи. Затова на 27-ми подкрепете кандидатите за кметове и общински съветници от ПП ГЕРБ. Дайте вашия глас за доказано успешни управленци, които РАБОТИХА, РАБОТЯТ И ЩЕ РАБОТЯТ УПОРИТО И ВСЕОТДАЙНО за благото и просперитета ви. Гласувайте мъдро и осъзнато, с мисъл за ВАШЕТО бъдеще.

Даниела Савеклиева
народен представител и областен координатор на ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар