Гоцеделчевецът К. Добрев за изключването му от БСП: Няма изненада, това ръководство толкова си може

29 декември 2021 14:38   9002 прочита


 

Кирил Добрев излезе с позиция по повод поисканото му изключване от партийното ръководство. Социалистът написа в социалната мрежа, че за него няма изненада, че ще е поредният изключен, който няма да бъде изслушан, а решението ще бъде взето анонимно от членовете на пленума. 

"Изключването от партията е последното убежище на страха. Затова и винаги съм бил против тази мярка по повод на други хора. Е, днес дойде и моят ред да бъда изключен - анонимно, на подпис, с измислени мотиви, без да бъда изслушан. Няма изненада, това ръководство толкова си може...", категоричен е Добрев, който е бивш заместник-председател на БСП, пише Dir.bg.

"Четвърто поколение съм социалист по сърце, не по партийни решения и никой не може да ми извади членството от сърцето. Оставам лоялен на моята единствена партия - БСП. Останалото няма значение", пише още политикът от Гоце Делчев.

От думите му става ясно, че наказателната мярка е поискана от Изпълнителното бюро, начело с лидерката Корнелия Нинова, навръх рождения ден на дъщеря му.

"Всъщност по-важната новина днес е, че дъщеря ми навършва 16 години. Ема, пожелавам ти да си здрава, борбена и винаги да казваш това, което мислиш!", завършва позицията си Добрев.

По-рано стана ясно, че ИБ на БСП предлага на пленума да вземе решение за изключването на Кирил Добрев от редиците на столетницата зарада уронващи престижа на партията с медийни изяви и неспазване на решения на НС.


Още за: К. Добрев   БСП   партия   Още от: Политика

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар