ГЕРБ откри кампанията си в Добринище! Г. Икономов: Стоя категорично зад всички ангажименти, които Петър Галчев поема пред вас!

13 октомври 2019 10:22   3255 прочита


Кандидатът за кмет П. Галчев: Добринище е нашият град, той е нашият дом и ние ще работим дружно за неговия просперитет, ще надградим вече постигнатото за доброто на Добринище и неговите жители

ГЕРБ Банско откри предизборната кампания в Добринище. На официално събитие на площада в града бяха представени кандидатът за кмет Петър Галчев, както и кандидатите за Общински съветници на партията.

"Добринище е пример за това как се прави политика на европейско ниво", коментира Георги Икономов. "Имаме всички основания да се гордеем с постигнатото. Даваме си сметка, че искате много повече, стоя категорично зад всички ангажименти, които Петър Галчев поема сега пред вас", заяви Икономов и изрази вярата си в уменията на Петър Галчев да надгради вече направеното от ГЕРБ в предходните два мандата.

"Това е нашият град. Той е нашият дом.", каза Петър Галчев и представи пред жителите на курорта основните приоритети в програмата си.

Сред тях, освен развитието на СПА туризма, са и привличането на нови инвестиции и нови работни места, грижа за децата, спорта и възрастните хора, премахване на незаконните сметища около града, редица инфраструктурни проекти, ремонт на улици.

Добринище има значимо място и в стратегията на Георги Икономов за управление на община Банско в мандат 2019-2023

По думите му отделните населени места в общината трябва да се развиват заедно и това ще е задачата за следващите 4 години - в предвидената нова маркетингова стратегия за туризма Банско и Добринище имат обща роля. "Просперитетът на нашата община е резултат от усилията на всички ни за подобряване на качеството на живот в населените ни места – независимо дали сме жители на Банско, Добринище, Места или Кремен. ", обобщи Икономов. Кандидатът за трети мандат в рамките на седмицата беше заедно със съветниците в листата във всички населени места в община Банско, за да очертае посоката на развитие за всяко от тях.

Сред специалните гости по време на откриването беше г-жа Даниела Савеклиева – областен координатор за Благоевград на ПП ГЕРБ.

Икономов многократно благодари за пълната подкрепа на досегашния кмет в Добринище - Китан Галчев. И се обърна към Петър Галчев с думите "Гласуваното доверие на един успешен кмет към теб е най-голямото доказателство за твоите умения. Всички ние знаем, че си млад и обречен на успех кандидат."

Политическа публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар