Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

√еорги »кономов, кандидат за кмет на Ѕанско: Ќе се страхувайте!


25 октомври 2019 09:34   7448 прочита“Ќе се страхувайте, когато гласувате в недел€!”, каза √еорги »кономов, кмет на Ѕанско и кандидат за трети мандат от √≈–Ѕ в курортната община. “Ѕез значение какво се опитват да ви внушат н€кои хора, тайната на вотa ви е гарантирана. ¬земете решение в тъмната стаичка по съвест, с разум и грижа за доброто бъдеще на града, общината и за сво€ живот и на семейството си в следващите 4 години.", призова хората »кономов.

„аст от участниците в надпреварата за кметското м€сто в Ѕанско превърнаха общината в истинско бойно поле през последните седмици. ’ора сподел€т, че получават заплахи за сигурността на семействата си, за работните си места, дори за бъдещето си в този край въобще. ¬ ƒобринище и малките населени места е още по-страшно.

“—таваме свидетели на методи за натиск, които мислехме, че са останали в минали€ век. «а съжаление през 2019 година в община с европейска репутаци€ се води кампани€ не с програми и стратегии за управление, а с вс€ване на страх. Ќе забрав€йте, че това са отча€ни заплахи.”, казва »кономов и приканва съгражданите си да не се поддават.

“»зборите ще минат в недел€ и животът ще продължи. — развитие, реализиране на проекти и с грижа за града. »ли в страх, хаос и реваншизъм, зависи от това кой как ще постъпи в тъмната стаичка. «ависи от вас. «нам,че банскалии са хора с достойнство и ще преминем успешно и през това изпитание.”, допълва »кономов.

 упуването и продаването на гласове е престъпение

ќще за: √. »кономов  кандидат  община ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.