Георги Икономов, кандидат за кмет на Банско: Не се страхувайте!

25 октомври 2019 09:34   10602 прочита


“Не се страхувайте, когато гласувате в неделя!”, каза Георги Икономов, кмет на Банско и кандидат за трети мандат от ГЕРБ в курортната община. “Без значение какво се опитват да ви внушат някои хора, тайната на вотa ви е гарантирана. Вземете решение в тъмната стаичка по съвест, с разум и грижа за доброто бъдеще на града, общината и за своя живот и на семейството си в следващите 4 години.", призова хората Икономов.

Част от участниците в надпреварата за кметското място в Банско превърнаха общината в истинско бойно поле през последните седмици. Хора споделят, че получават заплахи за сигурността на семействата си, за работните си места, дори за бъдещето си в този край въобще. В Добринище и малките населени места е още по-страшно.

“Ставаме свидетели на методи за натиск, които мислехме, че са останали в миналия век. За съжаление през 2019 година в община с европейска репутация се води кампания не с програми и стратегии за управление, а с всяване на страх. Не забравяйте, че това са отчаяни заплахи.”, казва Икономов и приканва съгражданите си да не се поддават.

“Изборите ще минат в неделя и животът ще продължи. С развитие, реализиране на проекти и с грижа за града. Или в страх, хаос и реваншизъм, зависи от това кой как ще постъпи в тъмната стаичка. Зависи от вас. Знам,че банскалии са хора с достойнство и ще преминем успешно и през това изпитание.”, допълва Икономов.

Купуването и продаването на гласове е престъпение

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар