Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

√еорги »кономов: Ѕанско ще има многофункционална спортна зала и три нови футболни игрища


11 октомври 2019 12:41   7158 прочита андидатът за кмет √еорги »кономов стартира представ€нето на секторните политики в ѕрограмата си за управление на Ѕанско за мандат 2019-2023.

Ќа среща със спортната общност снощи той сподели стратеги€та на √≈–Ѕ за развитие на спорта. “ой обещава да продължи инвестициите в масови€ спорт и да осигури възможност за безплатен спорт на всеки нуждаещ се. √арантира подпомагане на дейността на спортните клубове при пълна прозрачност и срещу измерими резултати. ѕо думите му екипът е разработил вече програма за превръщането на Ѕанско в предпочитана дестинаци€ за провеждането на спортно-подготвителни лагери - за целта се вод€т разговори - както с клубовете за използването на базите, така и с туристически€ бранш за засилване на маркетинга на този продукт.

јкцент и в следващи€ мандат ще бъде работата за подобр€ване на спортната инфраструктура в общината. ѕредстои да се завърши проектът за обнов€ване на съществуващите и изграждане на нови спортни съоръжени€ в двора на ѕрофесионална лесотехническа гимнази€ “Ќикола ¬апцаров”. Ќовоизградената база ще бъде със свободен достъп за жителите на града. »дентични проекти ще бъдат реализирани в дворовете на останалите училища на територи€та на общината.

≈кипът на »кономов иска да възстанови общинската собственост върху стадиона “—вети ѕетър” в Ѕанско. ƒа го обнови, разшири съоръжени€та, да изгради нова козирка и помощен терен. ўе бъде подпомаган ѕ‘  “Ѕанско” в изпълнението на поставените цели - основно това е развитието на детско-юношеската школа.

» гол€мата новина за всички банскалии и гости - курортни€т град ще има сво€ многофункционална спортна зала. “€ ще посреща нуждите на местните клубове и отбори, ще послужи за организиране на повече собствени събити€ и ще бъде част от стратеги€та за привличане на различни спортни отбори за провеждането на подготвителните им лагери.

ѕрограмата на »кономов включва още - ремонт на съществуващите спортни площадки в Ѕанско и изграждане на такива в ƒобринище. »зграждане на три нови футболни игрища и съответстващата инфраструктура към т€х. ќбнов€ване на физкултурните салони в училищата.

¬сички теми в програмата на √≈–Ѕ за управление на община Ѕанско през 2019-2023 ще бъдат публикувани поетапно на gikonomov.eu .√еорги »кономов е кандидат за пореден управленски мандат на град Ѕанско. »здигнат от ѕѕ √≈–Ѕ, той е под номер 43 в интегралната бюлетина на предсто€щите местни избори.

ѕолитическа публикаци€.  упуването и продаването на гласове е престъпление

ќще за: √. »кономов  програма  управление ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.