Евродепутатът Асим Адемов: Благодарение на Г. Икономов и екипа му Банско е феерия от зимни спортове и летни фестивали! Убеден съм, че отново ще спечелите доверието на банскалии! Успех, приятели!

10 октомври 2019 11:19   4641 прочита


Топла подкрепа със силни думи за кандидата за кмет на Банско Георги Икономов. Посланието отправи един успял човек, евродепутатът Асим Адемов:

Уважаеми приятели от Банско! Приятелю Георги! Благодарение на твоите усилия, работата на твоя екип и подкрепата на общинските съветници, Банско вече е много по-красив, уютен и популярен град в Европа и света. Банско е една красива феерия от зимни спортове и летни фестивали.

За два мандата заедно с твоя екип успя да превърнеш Банско в град, в който хората идват и отново, и отново се връщат с удоволствие. Вие спечелихте доверието и уважението не само на жителите на Банско, но и на гостите му! Убеден съм, че ти и екипът ти от кандидатите за общински съветници ще спечелите отново доверието на гражданите на Банско на предстоящите избори, за да продължите по правилно избрания път за развитието на града. Успех Георги, успех приятели!

Политическа публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар