ДЕКЛАРАЦИЯ на ПП ЛИДЕР с “Новото време”

03 юли 2009 00:08   8232 прочита


Бюлетина №2

Броени дни делят ЛИДЕР от първия голям политически успех на партията ни - представителство заедно с “Новото време” в 41-то българско Народно събрание. Пред нас е възможността да реализираме плановете и мечтите си чрез усилията на своите политически представители. Ето защо трябва да гласуваме! До всеки един от нас трябва да застанат хората, с които споделяме живота и мечтите си. Сега имаме нужда от подкрепата на всекиго, когото ценим и обичаме.
Хулите и лъжите, с които компрометираните политици на прехода ни засипаха през последните седмици, ни направиха по-силни. Много скоро тази сила ще проличи и от високия изборен резултат на ЛИДЕР и “Новото време”.
Отношенията ни с нашите избиратели обезсмислиха опонентите ни, които по липса на друго измислят квалификации и обидни прозвища на формацията ни, на лидерите ни и, което е най-лошото - на нашите избиратели.
Благодарим ви искрено за вашата добронамереност и търпение, за достойнството, което проявихте в нелеките дни след евровота!
Истинската ни битка предстои - когато предложим пакета от приоритетни закони, над които нашият екип от сега работи. Тези закони ще нарушат спокойствието на политическия елит, те ще защитят интересите на всеки от вас и на всички нас заедно. Законодателните ни победи в българския парламент ще бъде най-добрата ни атестация като нова и жизнена парламентарна формация.
Защото на Благоевград и региона е нужна силна икономика, възраждане на местното производство, инвестиции в туризма.
Няма никакво съмнение, че партия ЛИДЕР е много различна от традиционните партии, попадащи в парламента. Нашите избиратели ни познават добре, те са с нас днес, няма причина да не бъдат и след години. Имаме общи виждания за успеха, колегиалността и лоялността. Те са предпоставки за нов морал в политиката.
Ние няма да бягаме от един избирателен район в друг, нито ще сменяме по няколко пъти парламентарните си групи. Презираме политическите хамелеони.
Убедени сме, че на България е нужно дясно управление, което да не раздава безразборно помощи, а да създава възможности за избор на решения и за достоен живот. ЛИДЕР е политическа формация, която ще бъде особено полезна за българите със своите икономически знания и опит в настоящия момент на криза. Икономическите ни експерти са хора, на усилията на които се крепят цели отрасли.
Осъждаме остро политическото говорене на ДПС. То е цинично и безотговорно. Не по-малко безотговорен е и националистическият авантюризъм на “Атака” и РЗС.
Ние знаем какво е достоен начин на живот и самочуствието ни е основано на лични постижения.
България знае, че ние можем! Вотът за ЛИДЕР с “Новото време” е вот за нов дневен ред на законодателството, за нов етичен кодекс в политиката, за нов морал и нравственост във взаимоотношенията с избирателите. Обречени сме да успеем заедно! Защото ние не просто искаме промяна! Ние знаем каква промяна е нужна!
Ние сме промяната!

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар