Новините на югозападна България
Трагедия: Цяло семейство повито в черно! Двама братя и бременна жена загинаха под свлачище Воля! Жени е в инвалидна количка, но продължава да покорява върхове със силата на духа си  
   РегистрацияЗабравена парола

Д-р Камбитов пред жители на ж.к. „Ален мак“: Ще изградим улица „Промишлена“, за да облекчим трафика от квартала към ЦГЧ и обратно


22 октомври 2019 15:23   5355 прочитаУлица „Промишлена“ в Благоевград предстои да бъде изградена през следващия мандат на управление. Това заяви д-р Атанас Камбитов, кандидат-кмет на Благоевград, по време на среща с жители на ж.к. „Ален мак“. Въпросът бе повдигнат живеещите в квартала, които поздравиха д-р Камбитов, че вече има решение на дългогодишния проблем.

„Идеята не е отсега. Въпросът е , че до миналата година се водеха дела за отделни имоти в този участък, но можем да реализираме намерението“, каза д-р Камбитов.

Пътят ще минава от кръговото кръстовище на ЗМКА, през казармите, между хотел „Пилевски“ и стария гробищен парк, като ще се стига до бул. „Д. Солунски“. Целта трафикът от и за квартала да бъде облекчен максимално. Освен това ще бъде осигурена и по-голяма безопасност за пешеходците.

По време на срещата бяха обсъдени и текущи проблеми, които д-р Камбитов пое ангажимент да бъдат решени.

Преди това д-р Камбитов се срещна с жители на Централна градска част, там основният акцент бе подмяната на ВиК мрежата, която ще се реализира поетапно.

Политическа публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление

Още за: Ат. Камбитов  жители  Ален мак Още от: Политика

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.