Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

÷ветан ÷ветанов в √оце ƒелчев! »збират лидер на √≈–Ѕ


14 септември 2018 12:14   7004 прочита«аместник-председател€т на √≈–Ѕ и председател на ѕ√ на парти€та ÷ветан ÷ветанов ще посети област Ѕлагоевград на 14 септември 2018 година. “ой ще бъде придружаван от народни€ представител и областен координатор на √≈–Ѕ - Ѕлагоевград ƒаниела —авеклиева и народните представители на √≈–Ѕ от Ѕлагоевградска област.

Ќа 14 септември /петък/ в 16. 30 ч. ÷ветан ÷ветанов ще се срещне в √ърмен в общински€ офис на парти€та с общинското ръководство на √≈–Ѕ-√ърмен.

¬ 18.00 ч. ÷ветан ÷ветанов ще бъде гост на ќтчетно-изборното събрание на структурата в √оце ƒелчев. —ъбранието ще се проведе в ƒом на науката и техника, ул. „Ѕ€ло море“ є5. “ази вечер ще изберат лидер на парти€та на м€стото на подали€ оставка ƒ. √амишев.

ѕ. ѕопова

ќще за: ÷в. ÷ветанов  област  представител ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.