Червената съветничка М. Шишкова оглавява кюстендилския парламент за последната сесия

17 декември 2012 17:20   3084 прочита
Мая Шишкова
Мая Шишкова


Мая Шишкова

Червената съветничка и зам.-председател на Общински съвет в Кюстендил Мая Шишкова ще ръководи последната за 2012 година сесия на местния парламент в областния център. Тя е насрочена за 20 декември от 14, 00 ч.

Председателят Стоян Стоилов отсъства по здравословни причини. Консултативният съвет към ОбС реши докладната за избор на председател да не бъде включвана в дневния ред. Първа точка на сесията ще бъде-Приемане на доклад на комисията за установяване и контрол на финансовото състояние на община Кюстендил, каза Мая Шишкова.

В Общинския съвет е постъпила молба от ликвидатора на ВиК- Кюстендил, с искане за излъчване на представител на общината за Общото събрание на дружеството, като е приложен и доклада на ликвидатора за работата му през 2012 година. От кмета Петър Паунов са постъпили мотивирани искания за продажба на земеделски земи и утвърждаване на пазарни оценки на земи.

Шестмесечният мандат на председателя на ОбС Стоян Стоилов изтече, а докладната за избор на нов председател отпадна от дневния ред на сесията през ноември.

Даниел Цветков


Още за: М. Шишкова   сесия   център   Още от: Политика

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар