Ат. Камбитов регистрира листата с кандидати за народни представители на ПП „Републиканци за България“ – Благоевград

04 юни 2021 14:15   13276 прочита


Областният координатор на ПП „Републиканци за България“ – Благоевград д-р Атанас Камбитов внесе документи за регистрация на листата с кандидати за народни представители от I МИР в Районната избирателна комисия. На предстоящите парламентарни избори, които са насрочени с президентски указ за 11.07.2021 г., „ПП Републиканци за България“ – Благоевград ще участва с 9 кандидати.

Водач е председателят на партията Цветан Цветанов. „Благодаря на всички съмишленици, които потвърдиха доверието си към ПП „Републиканци за България“ и ще участват в листата за предстоящите парламентарни избори като кандидати за народни представители от Благоевградска област.

В нея са представени хора с дългогодишен опит в различни сфери, доказали своите професионализъм и лоялност. Ще продължим да работим за по-добра България!

Ще продължим да работим за държава с правила“, каза д-р Атанас Камбитов, който се нарежда в листата за народни представители след Цветан Цветанов.

Ето и цялата листа с кандидати за народни представители на ПП „Републиканци за България“ – Благоевград: Цветан Цветанов – председател на ПП „Републиканци за България“, с дългогодишен политически опит.

От 2009 г. винаги е бил водач на листата във Великотърновски многомандатен избирателен район, а от 2013 г. е водач и в Благоевградски. Д-р Атанас Камбитов - политик. 2 мандата кмет на Благоевград (2011 г. -2019 г.). Народен представител в 41-во НС. Общински съветник в Благоевград (2007 г. -2009 г.). Областен координатор на ПП „Републиканци за България“ – Благоевград. Даниела Пидева - кмет на село Скребатно, община Гърмен (2015-2019 г.). Завършила в „Югозападен университет „Неофит Рилски“, специалност „Политология“ – бакалавър и „Финанси“ – магистър.

Тя е общински координатор на ПП „Републиканци за България“ – Гърмен. Таня Халилова - дългогодишен управител на фирма, чиято дейност е свързана с изготвяне на митнически документи и митническо представителство.

Завършила е висшето си образование в ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград, специалност „Педагогика на обучението по техника и технологии“. Майка е на две деца. Александър Марков - председател на клуб по спортна гимнастика "Пирин Благоевград 2011". Преподавател е в Югозападен университет „Неофит Рилски“ – Благоевград. Завършил НСА, магистър.

Зам.-председател на Техническия комитет към Българска федерация по гимнастика. Мирослав Хаджиев – занимава се с частен бизнес. Завършил е висшето си образование в Колеж по икономика и мениджмънт – Благоевград, специалност „Стопанско управление“. Христо Шумаров - завършил висшето си образование в Технически университет, гр. София, специалност: Автоматика , информационна и управляваща технология.

Семеен, две деца. Предприемач / частен бизнес Даниела Велинова- преподавател по физическо възпитание и спорт (от 2019 – до момента).

Управител по Спортен клуб по естетическа групова гимнастика „Прима“. Образование: магистър „Спорт за изявени деца и ученици“. Радостина Боинска - икономическо образование. С дългогодишен опит в търговската сфера. Семейна с две деца.

0 коментара