Абитуриентите от Банско на крака при кмета Ал. Краваров

20 май 2010 00:18   3385 прочита


Абитуриенти от професионалните гимназии в Банско се срещнаха с кмета на общината Александър Краваров, зам. кметовете Сашка Въчкова и Лазар Захов и секретаря Веселинка Дурчова. Градоначалникът разказа на учениците за структурата на общината и за мерките, които се предприемат за развитие на образованието, спорта, културата и религията. Учениците имаха възможност да зададат своите въпроси към ръководството на общината. Засегнати бяха въпроси, свързани с новата кабинкова линия, предстоящите състезания от Световната купа за мъже през 2011г., развитието на спорта в Банско.

Учениците проявиха заинтересованост към мерките, предприети от общината във връзка с бедствието на 16 май и щетите, които са нанесли обилните дъждове. Ал. Краваров отговори на всички въпроси и каза, че е доволен от факта, че младите хора проявяват интерес от бъдещото развитие на Банско и са съпричастни с проблемите, които има в града.

Кметът Ал. Краваров връчи поздравителни адреси на всички абитуриенти и им пожела много здраве и бъдещи успехи. Всеки, който пожела, имаше възможност да се снима на кметския стол.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар