22-ма кандидати за депутати с № 15 влизат в битка в Пиринско

07 септември 2022 15:33   11379 прочита


Надежда Самарджиева-водач на листата на коалиция „Български възход“:   „Не само ще влезем в парламента, но без нашата Коалиция няма да може да бъде cформирано правителство“.

22 отличници – кандидати за народни представители от Коалиция Български възход от днес официално започват да убеждават избирателите, че заслужават да получат №15 в интегралната бюлетина.

Със слогана  „Възход, България", Самарджиева призова за кампания с факти, честни и постижими обещания пред избирателите. 

С водосвет за здраве стартира днес предизборната кампания на кандидатите за народни представители от отбора на Благоевград на коалиция Български възход, от стария квартал Вароша в областния център. В храм „Въведение Богородично“, свещениците благословиха водачът Надежда Самарджиева и колегите й от листата.

Те призоваха кандидатите да влагат всичките си усилия и дейност за доброто на българския народ и запалят онази угаснала искрица в хората за единение, която ще поведе страната ни към благоденствие и добруване. 
 По-късно на среща с членове и симпатизанти Надежда Самарджиева представи листата на коалицията и заяви решимостта си да продължи да работи с отговорност към всички български граждани, живеещи в страната ичужбина. 
 „Когато избираме политиците, които ще управляват страната ни, трябва да си даваме ясна сметка, че с този избор определяме как ще живеем занапред.

Отборът ни е мотивиран да работи и направи максималното. Ние сме отговорни хора, които заставаме пред хората с опита, с експертизата си и силното желание да върнем нормалния начин на живот в държавата. Обречени сме да успеем заедно с всички хора, за които свободата и достойнството, честта и честната дума са висша ценност и въпрос на морал-каза  още водачът на листата. 
 

Румен Кондев –вторият в лисата кандидат за народен представител заяви, че първата задача ще бъде да се върне поне капка надежда у хората, че на този свят има закони, правила, и че държавата има една единствена функция – да се грижи за своите граждани. 

Кандидатите на коалиция Български възход са представители на различни професионални групи, общности и неправителствени организации. Една трета от тях са младежи, така че кампанията със сигурност ще е свежа, заредена с много енергия и ентусиазъм. Бюлетина номер 15 е за България, която дава свобода, сигурност и насърчава солидарността и партньорството между държавата, частния бизнес, неправителствения сектор и отделните й граждани, допълни Мартин Томов кандидатът за народен представител от партията на Янев в Благоевград. Христина Попова- кандидат за депутат от местната партия, призова хората да направят правилния избор на 02 октомври да гласуват за политици, които са доказали, че знаят как и могат да решават проблемите на хората

ПРЕДИЗБОРНА ПУБЛИКАЦИЯ

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!. 

0 коментара