Уловени мигове от живота на студентите-културолози

18 декември 2009 00:12   9310 прочита
Т. Шопова
Т. Шопова


Т. Шопова

Студентско фотооко

Така са нарекли своята първа творческа проява студентите от Катедрата по културология, които се включиха със свои творби във фотоконкурса “Уловени мигове от живота на студента-културолог”. Инициативата е в рамките на научноизследователския проект “Стимулиране мотивацията на студентите за участие в научноизследователската и художественотворческата дейност” на Катедрата по културология при Факултета по изкуства на ЮЗУ “Неофит Рилски”.

Първият успех - създаването и поддържането на собствен сайт: http://kulturologia.swu.bg/ , както и организираният фотоконкурс, се превърна в малък празник за младите фотолюбители, каза преподавателят по култура и комуникации в Катедрата по културология доц. д-р Татяна Шопова, един от ръководителите на проекта. Както уточни тя, излъчените награди - на Теодора Кирилова и Яна Тодорова, са впечатляващи и вероятно ще привлекат много бъдещи студенти, любители на художествената фотография.

Освен създадената вече фотогалерия в сайта на студентите от двете специалности - културология и култура и медии, се осигурява широко поле, за да могат да разгърнат своята творческа и изследователска дейност.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар