ЗВЕЗДИ ОТПРАЗНУВАХА РОЖДЕНИЯТ ДЕН НА КЕРАМО

05 декември 2016 06:50   1981 прочита


КЕРАМО отпразнува една година от своето откриване на шоурум в София с лъскаво парти, предприемачи, куп звезди и с много настроение. Организатор на събитието бе безспорния лидер в това – лорд Евгени Минчев.

На рожденият ден присъстваха не само клиенти и приятели на фирмата, но и утвърдени имена от областта на архитектурата, строителството и дизайна от София и Благоевград – всички те убедени в едно – добрият дизайн не само учи, но и възпитава. Високото ниво на обитаване изисква нов тип култура, повече познания и задълбочен интерес в сферата на дизайна. Защото потребността от обитаване на естетически издържана среда е вътрешна необходимост за предявяващия все по-големи и все повече изисквания съвременен човек.

КЕРАМО е лидер на пазара в България в предлагането на обзавеждане за баня от най-висок клас с магазинна мрежа в София, Благоевград и Разлог. В тях може да откриете продукти на световни лидери в бранша, ще получите професионална консултация от експерти и ще имате възможност, съобразно вашите лични изисквания за стил и вкус, да имате индивидуален архитектурен проект.

Орлин Павлов изпълни песните от богатия си репертоар а публиката, съставена още от бизнесдамите Силвия Шонлебе, Славка Каравелова, Гергана Вълова, Александра Терзиева- Пападополу, адвокат Айля Хасан , частен съдебен изпълнител Стефан Петров и други, аплодира чаровника сърдечно.

Официален сайт - keramo-bg.com


Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар