Зловеща надохдка! Откриха човешки скелет в стар бунар в Благоевград

16 май 2015 09:51   8442 прочита


Човешки скелет е открит снощи в Благоевград, предполага се, че останките са на изчезнал и обявен за издирване преди една година 39-годишен мъж.

На зловещата находка се натъкнал вчера собственик на земеделски имот в квартал Старо Струмско, който решил да почисти стар бунар, за да го използва за поливане. В бунара имало отдавна разложил се труп, от когото е останал само скелет и обувки. Цяла нощ районът се охранява от патрул на Второ РУП-Благоевград. Още снощи е направен първоначален оглед, а днес предстои повторен оглед и изваждане на скелета от бунара. Предполага се, че останките са на изчезнал преди година и обявен от близките му за издирване 39-годишен мъж от жк "Струмско", живущ на ул. "Броди", пише Бгнес.

Той работил при местен фермер, който отглежда животни и произвежда на млечни продукти. Чифликът на фермера е от другата страна на шосето, където е открит скелета, в района на Животинския пазар. 39-годишният мъж работил при фермера, но бил освободен, тъй като злоупотребявал с алкохол. Малко след това изчезнал и бил обявен за издирване. От година по молба на близките му, изчезналият, чийто баща се казва Сталин, е издирван в района, по поречието на реките Струма и Бистрица, както и в землищата на съседните села Мощанец и Покровник. Работата по установяване чий са останките и как са се озовали в изоставения бунар, продължава

Също тепърва ще се установява дали става дума за убийство или нещастен случай. От трупа ще бъде взета ДНК и сравнена с тази на родителите. От мъка по изчезналия си син майка му се е поболяла, бащата също.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар