Заради Ковид 19, кризисният щаб реши: Отменят тържествата за Празника на града в Разлог 

21 септември 2020 14:57   3094 прочита


На проведеното 17.09.2020  година заседание на Общинския кризисен щаб-гр. Разлог, с председател инж. Красимир Герчев-кмет на Община Разлог, зам.-председател – д-р Татяна Джупанова-главен инспектор в РЗИ-Благоевград и членове д-р Божидар Велев-управител на МБАЛ-Разлог, гл. инспектор Христо Арнаудов-началник на РУ на МВР-Разлог, прокурор Ружена Кондева-административен ръководител на Районна прокуратура-Разлог, гл. инсп. Инж. Костадин Добрев-началник на РСПБЗН-Разлог и Иван Шарков-специалист „УК по ОМбП“ към Община Разлог, се взеха следните решения:

С оглед на извънредната епидемична обстановка се отменят всички мероприятия посветени на Празника на град Разлог, с изключение на:

На 11 октомври празничният ден ще започне с отслужването на тържествена света литургия в 08:00 часа в църквата „Свето Благовещение”. Ритуалът по вдигане на знамената и полагането на венци и цветя пред паметника на Васил Левски ще започне в 11:30 часа. В програмата ще вземат участие военнослужещи от военноо формирование 26 400 – Благоевград.


Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар