Зам. кметът на Дупница Кр. Милев за обстановката: Всички снегорини работят, 33-ма ринат сняг по улиците и още....

06 януари 2017 09:47   3563 прочита


Крум Милев-зам. кмет на Община Дупница:

Всички машини на снегопочистващата фирма не са спирали и няма да спират работа. Главните улици са проходими в усложнената зимна обстановка. Няма проблем за движение на автобусите от градския транспорт, но са възможни закъснения от графика.

В постоянна връзка сме с "Бърза помощ" и "Пожарна", и ако някъде не е възможно специализираните им автомобили да достигнат, имаме готовност да изпратим веднага техника, за да осъществи проходимост. 33-ма служители от Общината са ангажирани за почистване на пешеходните зони.

Поддържаме постоянна връзка с кметовете по селата и кметски наместници за обстановката при тях. Има сигнали за някои невралгични участъци в малките населени места и се опитваме да реагираме максимално бързо. Организирали сме достъпа до Гробищния парк в Дупница тази сутрин, тъй като има 3 погребения, а специализиран автомобил пътува и към Баланово поради същата причина, където достъпа до гробищния парк е затруднен.

Кризисният щаб е в готовност да се събере при необходимост, но на този етап няма причини за това. Гражданите да подават сигнали на дежурните телефони 5 92 59 и 0879 523 474.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар