Закопчаха двама мъже и жена с дрога в Кюстендил

20 май 2024 12:25   2118 прочита


Досъдебно производство е образувано в РУ Кюстендил в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на наркотично вещество и притежание на наркотични вещества. Проверката на л.а. „Мазда“, управляван от 27-годишен мъж, е извършена в рамките на провеждаща се специализирана операция. Тестът на водача за употреба на алкохол е отрицателен, за употреба на наркотично вещество – положителен. Водачът е отказал да му бъде взета кръв за анализ. При проверката в автомобила са открити 2 шишета, съдържанието на които реагира на метадон, и опаковка канабис.Видът на наркотика е установен с полеви наркотест.  За случая е уведомен дежурен прокурор.

20-годишна кюстендилка е задържана с полицейска заповед за притежание на наркотично вещество. При извършени процесуални действия в жилището й е открита и иззета опаковка канабис. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест.Бързо полицейско производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

65-годишен мъж е задържан с полицейска заповед в края на миналата седмица за притежание на наркотично вещество – при извършена проверка, на ул. „Сълза“ в Кюстендил, от него е иззета опаковка хероин. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Бързо полицейско производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.


Още за: арест   дрога   кола   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар