Ќовините на югозападна Ѕългари€
—узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си  
   –егистрац舫абравена парола

¬€ра в начинанието, надежда за успехи и любов към изкуството, пожела кметът »кономов на младите даровани€


17 август 2019 12:24   4421 прочита«а девета поредна година млади€т ръководител на Ўколата по китара и любим учител по музика в Ќ” „—в. ѕаисий ’илендарски” - ћарин Ѕърдарев, подари на Ѕанско вълнуващ концерт. ѕрепълнената зала на читалището събра при€тели, учители, родители и гости, дошли да подкреп€т с аплодисменти младите даровани€ на града.

¬с€ка година, община Ѕанско е официален спонсор на събитието, превърнало се в любима среща на сцената между влюбени в музиката деца, посещавали „Ўколата по народно пеене и народни инструменти към ќбщинска л€тна програма „ƒетско л€то”2019, техните при€тели – китаристите от "Ўколата по китара" и утвърдени имена на гол€мата музикална сцена, които заедно с децата го превръщат в един от най-чаканите концерти в Ѕанско през л€тото. —ега, като водещ и гост – изпълнител се из€ви Ќевена ÷онева, позната от „Ўоуто на —лави”.

–итъмът беше поверен на ¬енелин ¬енков, неин партньор в работата и в живота, и на ¬алери ѕастармаджиев, преподавател по компютърен аранжимент и контрабас в ё«” „Ќеофит –илски” - Ѕлагоевград.  онцертът премина под звуците на бурни ръкопл€скани€, а малките „артисти” вс€ка година надграждат своето вдъхновение и талант.

 метът на Ѕанско √еорги »кономов поздрави от сцената участниците в концерта, наречен „¬€ра, Ќадежда, Ћюбов” и пожела, тези три неща никога да не липсват в домовете, сърцата и живота, а да бъдат спътници в начинани€та и изграждането на културни€, творчески и музикален вкус на всички.

ќще за: концерт  ћарин Ѕърдарев  програма ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.