Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

¬тора жертва на тежката катастрофа край  очериново! »здъхнаха майка и 16-годишната й дъщер€....


16 август 2019 09:50   23629 прочита»здъхна и тежко ранената млада жена от катастрофата, станала тази сутрин на главен път ≈ 79 край  очериново.

—лед удар между автобус на благоевградската фирма "Ѕодрост" и ‘иат ѕанда със сръбска регистраци€, в ко€то пътувало семейство. Ќа м€сто загина жена, а към болницата в Ѕлагоевград бе транспортирана и нейната дъщер€. “€ обаче издъхна от травмите си минути, след майка си.

ƒва спешни екипа б€ха на м€стото да окажат помощ на ранените в кървавата катастрофа, но безуспешно. ”дарът е бил изключително силен и с висока скорост. ¬одачът на леки€ автомобил най-веро€тно е заспал, казват от полици€та в  юстендил.

≈то и официалното полицейско съобщение: “ази сутрин при пътен инцидент на √ѕ ≈ 79 – в близост до разклона за  очериново, е загинала на м€сто 54-годишна жена. “€ е била пътничка в л. а. „‘иат“. ¬одачът е загубил контрол над автомобила, навл€зъл е в насрещната лента и се е ударил в автобус. 16-годишна пътничка от леки€ автомобил е починала по-късно в благоевградската болница.

¬одачът на леки€ автомобил е настанен в благоевградска болница. Ќ€ма пострадали пътници от автобуса. Ћеки€т автомобил е със сръбска регистраци€, пътниците – сръбски граждани. ƒвижението се регулира от пътни полицаи, по случа€ ще бъде образувано досъдебно производство в –” –ила, уведомен е дежурен прокурор.

ѕ.  остов

 

 

 

ќще за: катастрофа  инцидент  път ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.