Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан  
   –егистрац舫абравена парола

¬реме е! –емонт на покриви от професионалистите на ƒелта - »зотерм Ѕлагоевград


25 юни 2019 10:40   4718 прочита’идроизолаци€ и ремонт на покриви, епоксидна смола за подове, течна гумизирана хидроизолаци€.


≈дно от нещата, за които неизменно идва време, рано или късно е ремонтът на покрива. Ќа практика в този св€т н€ма вечни неща, а това в пълна сила важи и за ваши€ покрив. Ќай-чести€т проблем преди да потърсим фирма за ремонт на покрива, това са течовете от него. “ова е €сен знак, че е дошло време да ремонтираме покрива, за да си осигурим комфорт и спокойствие.

Ќе всеки проблем, касаещ ремонта на покрива, възниква постепенно. “ова може да стане внезапно в зависимост от климатичните услови€.  ачествени€ ремонт на покрива зависи от н€колко фактора:
-планиране
-материали
-избор на фирма изпълнител на ремонтните дейности и т.н

ƒруг важен елемент при ремонта на покрива е √аранционната карта. ¬инаги избирайте фирма с дългогодишен опит, ко€то след ремонта ще ви издаде √аранционна карта.
ѕокривът е един от най-важните елементи на една сграда, който ни гарантира комфорт при най-различни климатични услови€. Ќе бива да го подцен€ваме, нито да пестим при ремонта на покрива, ако не искаме да изложим на опасност комфорта в наши€ дом. ћного е важно всички фирми, които извършват ремонт и хидроизолаци€ на покриви, да спазват всички технически изисквани€. ƒобре е фирмата, ко€то ще извърши ремонта, да има нужни€ опит.

ќсвен това, важно е изпълнител€т да извърши ремонтните дейности с качествени материали с доказан произход. ѕо този начин фирмата изпълнител ще гарантира на клиента добре свършена работа и гаранци€ за качество.
¬инаги се довер€вайте на фирма с дългогодишен опит и не забрав€йте, че всеки един ремонт на покрив е сложна и отговорна задача и тр€бва да се отнесете отговорно към не€.

ѕокривите биват скатни и равни (плоски)

–емонтът на скатните покриви е много опасна и трудна задача. Ќе всеки може да си отремонтира покрива, особено когато той е с много гол€м наклон.

 огато става въпрос за покриви, най-добре е да се обърнем към специалисти с изградени процедури и опит, които са на€сно с детайлите за работа и безопасност при този тип дейности. јко покривът тече от доста време, това може да доведе до изгниване на греди и дъски и тогава е нужен генерален ремонт.

ƒруги€т вариант за ремонт на скатен покрив е претърсване (пренареждане) на вече съществуващи€ покрив, като се направи скара от летви, нова подкеремидна мушама и подм€на на счупени керемиди или ако старите керемиди са счупени, износени, доставка и монтаж на нови.
ƒостав€ме и монтираме Ѕитумни керемиди, подм€на на водосточни тръби, улуци, общивка на комини и т.н.
–авни покриви:
ѕри равните покриви се използват Ѕитумни и PVC хидроизолационни мембрани. “е са произведени с APP и SBS битум с различна дебелина и армировка.
’идроизолационната мембрана тр€бва да бъде минимум 4кг/кв.м с основа полиестер и минерална посипка от горната страна. ћинералната посипка предпазва материала от атмосферните вли€ни€.
ѕри този тип покриви тр€бва да се обърне гол€мо внимание на основата. “€ тр€бва да бъде равна,стабилна и с добър наклон. ƒа н€ма завир€ване на вода.

 олко по-добре се оттича водата, толкова по-дълъг живот ще има хидроизолаци€та.
—ъщо така тр€бва да се обърне внимание на тенекеджииските работи по покрива (обшивки на комини,бордове и т.н). ћонтажът е най-важната част от хидроизолаци€та и ремонта на покрива.

“ой е 2 пъти по-важен от материала. ≈дин добър материал, ако не бъде монтиран добре, все едно нищо не сте направили. «атова използвайте професионалисти при монтажа, за да н€мате проблеми.
PVC хидроизолационни мембрани
–авните тип покриви се използват и PVC мембрани. »мат отлична устойчивост на атмосферни услови€, стареене, механични въздействи€, механична €кост и може да се рециклира. ћонтажът се извършва с горещ въздух и механично закрепване към основата.
PVC мембраните имат гол€м експлоатационен живот.

ѕодход€щи са за халета, хипермаркети и други търговски и промишлени сгради.
‘ирмата също така извършва топлоизолаци€ и за маска на покриви.
„ƒелта – »зотерм „≈ќќƒ е тесноспециализирана фирма в ремонтите и хидроизолациите на покриви. ‘ирмата е с 18 годишен опит и разполага с екип от професионалисти.

Ќаши обекти и клиенти са: ћинистерство на правосъдието; јвтомагистрала"—трума"-мостове, ’юндай хеви индъстрис  о «атворите:Ѕойчиновци,  ремиковци, ћламолово към Ѕобов дол; ќбластно управление Ѕлагоевград; ћЅјЋ Ѕлагоевград; „≈«-трафопостове; Ѕулбанк-—офи€; Ѕулбанк-Ѕлагоевград; ÷игарена фабрика; Ћийф “абако —андански;  омплекс –егнум-Ѕанско; “¬ «апад- юстендил;  ‘ћ; ё«” "Ќеофит –илски"; „аст от покрив летище —офи€-подизпълнител; “ѕ  ’емус две бази-—офи€; ќƒ« 98-—офи€; јгенци€та за €дрено регулиране; —тотици други частни обекти и клиенти.

‘ирмата предлага внос от √ърци€ на: ≈поксидна смола за подове на промишлени, производствени помещени€ и обществени сгради. “ечна безшевна гумизирана хидроизолаци€ за покриви и маркировъчна бо€ за пътища.
Ќие от ƒелта-»зотерм ≈ќќƒ в€рваме, че всеки тр€бва да бъде най-добър в това, което прави. —тремим се винаги да предложим на нашите клиенти най-добрите ефикасни и трайни решени€.

»зискваме абсолютно качество на материалите, които използваме.
–аботим с чувство на висока отговорност към всичко, което правим. ѕри нас ще намерите коректно отношение и качество.
Ќие сме на ¬аше разположение за вс€какви въпроси и коментари всеки ден на тел:

ƒелта-»зотерм ≈ќќƒ, тел.0898 700 279 или 0884 195 604

www.delta-izoterm.com

 ќще от: ќбщество
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.