Внимание, шофьори! Спират движението в участък от АМ „Струма“ 

28 септември 2021 07:59   8533 прочита


 Движението на всички автомобили в участъка от 23-ти до 24-ти км на АМ „Струма“, в област Перник, ще се осъществява двупосочно в платното за София, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". 

За изпълнение на укрепителни работи, възстановяване на пътното тяло и изграждане на снегозащитни съоръжения ще бъде затворено платното за Кулата. Предвижда се дейностите да завършат до 20 декември. 

За улеснение на трафика в пиковите часове се организира реверсивно движение в платното за София: 

- от 11:00 ч. в петък - последния работен ден до 14:00 ч. в неделя /последния почивен ден/ в посока Кулата ще има две ленти, а за София - една 
- от 14:00 ч. в неделя - последния почивен ден до 11:00 ч. в понеделник /първия работен ден/, когато пътуващите се връщат към столицата, ще има две ленти в посока София и една за Кулата 

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, като стриктно спазват поставената сигнализация и ограничението на скоростта - 70 км/ч. 

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www. api. bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700/ 130-20. 
 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар