Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т...  
   –егистрац舫абравена парола

¬иктор “асев от Ѕлагоевград с престижно второ м€сто на 15-и€ Ќационален риболовен турнир за деца


11 септември 2018 12:38   4298 прочита«апалени€т рибар ¬иктор “асев от Ѕлагоевград спечели второто м€сто на 15-и€ Ќационален риболовен турнир за деца за  упата на ЌЋ–—-—Ћ–Ѕ. ¬торокласникът в осмо —” "јрсени  остенцев" е син на запалени€ сомаджи€, който не веднъж сме отраз€вали, —танислав “асев.

15-и€т Ќационален риболовен турнир за деца за  упата на ЌЋ–—-—Ћ–Ѕ, се проведе на 8-ми септември, под мотото „ƒетето риболовец може без дрога“. 18 деца се събраха на езерото в курорта —тарозагорски минерални бани. “очно в 9:00 ч. главни€т съди€ »ван ƒимитров даде старт на състезанието, което продължи 3 часа според регламента, об€снен в предходни€ ден на техническата конференци€. Ќа не€ бе теглен и жреби€т за разпределението на състезателите по сектори. —лед това под ръководството на »ван ƒимитров, секретар€ —ветла »ванова и главни€ организатор от страна на Ќационалната организаци€ —нежина ћихайлова се проведе и томболата, ко€то вдигна максимално адреналина на младите риболовци. —лед отговар€нето на въпроси на риболовна тематика малчуганите получиха волейболни топки, очила за виртуална реалност, гейминг слушалки, чанти и др.

—лед извест€ването на кра€ на турнира в 12:00 ч. и прецизното измерване на улова на младите надежди в риболовни€ спорт дойде време и за награждаването.  упи, медали, специални статуетки и грамоти връчиха ƒаниел “ошков – главен секретар на ЌЋ–—-—Ћ–Ѕ, —тефан ƒимитров – председател на Ћ–—-—тара «агора и член на ”— на ЌЋ–—-—Ћ–Ѕ, —танчо —танев – кмет на —тарозагорски минерални бани, “они  уцаров – член на старозагорски€ граждански клуб „Ћипа“, √еорги —тефанов – председател на Ѕългарската федераци€ по риболовни спортове. Ќа всички участници, класирали се извън призовата тройка, б€ха раздадени грамоти.

—ъгласно регламента всеки участник тр€бваше да бъде придружаван от свой роднина или оторизиран възрастен помощник от сдружението, което представл€ва. ѕри€тно впечатление направи включването в Ќационални€ турнир на четири момичета, тъй като миналата година в неговото 14-о издание се състезава само едно.

—пециалистът по лова на Ћ–—-¬елико “ърново  ирил Ѕо€джиев и заемащи€т същата длъжност в Ћ–—-ѕанагюрище »ван »лиев споделиха задоволството си от факта, че турнирът за пореден път бе организиран на най-високо равнище, за което основна заслуга имаха —танчо —танев, кмет на —тарозагорски минерални бани, —нежина ћихайлова – експерт „¬ръзки с обществеността“ в ЌЋ–—-—Ћ–Ѕ, и главни€т съди€ »ван ƒимитров, който за 15-а поредна година изпълн€ва тази най-отговорна рол€ при провеждането на Ќационални€ риболовен турнир за деца за  упата на ЌЋ–—-—Ћ–Ѕ. ќтличната организаци€ на про€вата бе гарантирана и от председател€ на Ѕ‘–— √еорги —тефанов.

ѕредставителите на старозагорски€ граждански клуб „Ћипа“ “они  уцаров и —танчо —танев отправиха любезна покана към Ќационалното ловно-рибарско сдружение и сдружени€та, членуващи в него, да обмисл€т сериозно провеждането и на други турнири по спортен риболов на езерото в —тарозагорски минерални бани.

 –ј…Ќќ  Ћј—»–јЌ≈

»ндивидуално класиране – момчета

√еорги —тефанов –  луб „ орморан“ - 1100 г
¬иктор “асев – Ћ–—-Ѕлагоевград – 590 г
ѕерсиан …орданов –  луб „ орморан“ – 590 г
ћартин …орданов – Ћ–—-¬елико “ърново – 560 г
Ќиколай Ћазаров – Ћ–—-ѕанагюрище – 555 г
—имон  осев – Ћ–—-¬елико “ърново – 355 г

—. —то€нов

ќще за: ¬иктор “асев  м€сто  турнир  деца ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.