/ВИДЕО/ Учители и ученици се сбогуват! Завърши випуск 2019 на благоевградската Езикова гимназия "Акад. Людмил Стоянов"!

16 май 2019 09:57   21154 прочита


Випуск 2019 на Езикова гимназия "Акад. Людмил Стоянов" отпразнува своето завършване вчера. В препълнената зала в училището присъстваха учениците от всичките шест паралелки, заедно със своите близки, приятели и учители. Директорът на училището Тинка Попова поздрави дванадесетокласниците за успешното завършване и им пожела на добър път и попътен вятър.

Учениците от своя страна пък бяха подготвили и раздадоха специални грамоти за няколко учители и предизвикаха порой от емоции и чувства в преподавателите си. Съученици на завършващите елитното училище изпълниха специален музикален поздрав за тях с песните "Бягство" и "Клетва".

Зрелостниците от всички паралелки обявиха, че са събрали пари, с които ще подпомогнат свои съученик от училището. Те не пожелаха да конкретизират каква е събраната сума и на кой ще я дарят, но цялата зала ги аплодира за благородния жест. Денят за абитуриентите беше препълнен с много настроение, елегантност, безкрайни танци и забавления. Учители и ученици се сбогуваха със сълзи на очи, а младежите продължиха с купона в местни заведения.

П. Пенева

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар