Ќовините на югозападна Ѕългари€
—узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си  
   –егистрац舫абравена парола

/¬»ƒ≈ќ/ ”чители и ученици се сбогуват! «авърши випуск 2019 на благоевградската ≈зикова гимнази€ "јкад. Ћюдмил —то€нов"!


16 май 2019 09:57   18634 прочита¬ипуск 2019 на ≈зикова гимнази€ "јкад. Ћюдмил —то€нов" отпразнува своето завършване вчера. ¬ препълнената зала в училището присъстваха учениците от всичките шест паралелки, заедно със своите близки, при€тели и учители. ƒиректорът на училището “инка ѕопова поздрави дванадесетокласниците за успешното завършване и им пожела на добър път и попътен в€тър.

”чениците от сво€ страна пък б€ха подготвили и раздадоха специални грамоти за н€колко учители и предизвикаха порой от емоции и чувства в преподавателите си. —ъученици на завършващите елитното училище изпълниха специален музикален поздрав за т€х с песните "Ѕ€гство" и " летва".

«релостниците от всички паралелки об€виха, че са събрали пари, с които ще подпомогнат свои съученик от училището. “е не пожелаха да конкретизират каква е събраната сума и на кой ще € дар€т, но ц€лата зала ги аплодира за благородни€ жест. ƒен€т за абитуриентите беше препълнен с много настроение, елегантност, безкрайни танци и забавлени€. ”чители и ученици се сбогуваха със сълзи на очи, а младежите продължиха с купона в местни заведени€.

ѕ. ѕенева

ќще за: учители  ученици  зала  завършване ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.