/Видео/ Struma.com на Великден в родилно отделение! Яни и Даниел донесоха радост голяма в дома на две фамилии от разложкото село Баня и Благоевград!

09 април 2018 10:48   12359 прочита


Великден бе двоен празник за две фамилии в Пиринско. Навръх светлия християнски празник в родилно отделение на МБАЛ Благоевград изплакаха двама силни мъже. Яни, направи майка си Гергана Бояджиева от разложкото село Баня, безкрайно щастлива в 11 часа сутринта, когато пое първата си глътка въздух.

Днес Гергана прегърна рожбата си, второто си детенце, подновило името на дядо си. Със сълзи на щастие, пред репортерите на struma.com Гергана заяви: "Толкова съм щастлива, децата са най-голямото богатство, Яни превърна Великден за семейството ми в двоен празник за цял живот.." Часове по-късно радостта споходи и семейството на Моника Илиева от Благоевград. Тя роди Даниел в 19:05 часа навръх празника.

Първа рожба, мъжка рожба, ще радва семейството и цял живот на светлия християнски празник. Две фамилии вчера празнуваха Великден и раждането на новия член на семействата им. И цялата тази радост е дар от денонощния труд на дежурните медицински екипи в отделението. На хората, които загърбват личния си живот и празниците, за да даряват щастие на майките.

Акушер-гинеколози, неонатолози, медицински сестри, санитари, един екип вестител на новия живот. Гергана и Моника им благодарят от сърце, за грижите и всеотдайността. Благодарим им и ние, заради прекрасните новини, с които ни зареждат. Бъдете здрави, щастливи и благословени, лекари и майки! Честит Великден!.

Роси Митева
Мария Малешевска

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар