Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца  
   –егистрац舫абравена парола

/¬»ƒ≈ќ/ Ћ€тна анкета на Struma.com! —езонът на ваканци€та!  ъде предпочитат да почиват благоевградчани и как се справ€т с жегите?


18 юли 2019 14:25   7004 прочитаƒали ще почиват благоевградчани и как се справ€т с горещините, попитахме днес съгражданите ни. ћнени€та, които събрахме относно л€тната им ваканци€ са разнообразни. ќказва се, че не са малко хората, които все още предпочитат родното черноморие. ’ората, които предпочитат ваканци€та в Ѕългари€ сподел€т, че от години посещават едно и също м€сто и не биха рискували да отидат на нов, непознат курорт.

ƒруги пък са на мнение, че на нашето море биха похарчили по-малко средства и затова го предпочитат. —рещнахме и немалко почитатели на най-нашум€лата напоследък дестинаци€ - √ърци€.  ато основен мотив да прекарат почивката си в южната ни съседка, благоевградчани посочват разсто€нието. ќпашките по граничните пунктове не ги смущава.

ѕо-взискателните пък са забел€зали разлика в отношението на гърците спр€мо клиентите, в сравнение с обслужването в Ѕългари€ и това ги е накарало вече да избират почивка зад граница. ƒоста хора, които н€мат достатъчно средства за пълноценна почивка или време пък избират еднодневни екскурзии до √ърци€.

" ачваме се на автобуса и след 3 часа сме на плажа с фрапето. ѕечем се ц€л ден и следващата седмица пак отиваме. “ака правим вс€ко л€то. “ази година вече ходихме 2 пъти", казва ћилена, ко€то заедно с дъщер€ си е предпочела да релаксира по този начин.

ѕланинари също не липсват. ƒоста хора търс€т прохладата на –одопите, –ила и ѕирин през л€тото. “ам почиват пълноценно и се зареждат с положителна енерги€, далеч от шумотевицата по морските курорти, казват запалените любители на отдих сред гората.

—рещнахме и абсолютни работохолици, които за€виха, че н€мат време за почивка, а ще работ€т през ц€лото л€то, както и такива, които все още не са решили къде и как ще прекарат отпуската си.

ўо се отнас€ до жегите, благоевградчани не се страхуват от т€х - напук на съветите на лекарите да не излизат в обедните часове, хората са навън.  ой с шапка, кой се разхлажда със студена напитка, кой е седнал на с€нка.... Ѕлагоевград си остава един от най-топлите градове в страната, а благоевградчани - най-слънчевите хора!

Ќа хората, на които тепърва им предстои да почиват, желаем незабравима почивка!

≈кип struma.com

ќще за: анкета  сезон  ваканции ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.