Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца  
   –егистрац舫абравена парола

»зграждат навес за помен в гробищен парк ДЌови гробищаУ в Ѕлагоевград


22 септември 2019 12:55  4 коментара   8400 прочита»зграждат навес за помен на гробищен парк „Ќови гробища“ в Ѕлагоевград. «а Struma.com заместник-кметът на община Ѕлагоевград по строителство и сигурност инж. ≈мили€ “унева уточни, че средствата за неговото изграждане са заложени в »нвестиционната програма на общината за 2019 година.

„»маме заложени средства за проектиране и изграждане на навес в гробищни€ парк. ўе бъде изготвен проект, след което ще бъде одобрен по надлежни€ ред и съответно ще бъде реализиран.

ѕроектът ще представл€ва навес, който ще бъде изц€ло от метална конструкци€, ограден от трите страни с панели. ѕлощта на навеса ще бъде около 200 кв. “ой ще бъде използван за помени и възпоменан舓, допълни инж. ≈мили€ “унев.

Ќа сайта на ќбщина Ѕлагоевград вече е об€вена и обществена поръчка за реализиране на проекта за навес. ѕрогнозната стойност на ц€лостното изпълнение е 150 хил€ди лева с ƒƒ—. Ќавесът ще бъде изграден в местността „ олибите“.

÷вети »ванова

ќще за: навес  помен  парк  програма ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

22 септември 2019 16:25 | ѕаметлив
ќценка:
15
 (
15
 гласа)

¬ общината има работен проект иэготвен от арх.  алпачки: малка църква, дом на покойника и паркинг. ¬земете та го реализирайте


22 септември 2019 19:06 | ???????????
ќценка:
12
 (
12
 гласа)

ј какво се случи със старата зала на покойника на същите гробища?????


23 септември 2019 04:23 | ....
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

¬ажно е н€кой наш човек да се налапа.
Ќе само навес, како???!!!! “р€бва дом на покойника, камери и т. н!!! ѕолвинчати работи не ни тр€бват!!! »дете в една ƒупница и вижте какво са направили хората от години. —рам за ќкръжен град!!! Ќо аман от управници —ел€ни!!!!


23 септември 2019 07:49 | .
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

ѕреди Ќовите гробища стро€т най-модерни€ дом на покойника с камери, зала за сбогуване и зала за раздаване
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.