/Видео/ Фиш за 6 лв. донесе на благоевградчанката Цветанка Харизанова нова кола и 5000 лв.

09 ноември 2018 13:20   22348 прочита


„Това е градът на милионерите“ – коментира водещата на СПОРТ ТОТО Марина Кискинова

Цветанка Харизанова от Благоевград е големият победител в 82-ят тираж на Тото 2 – 6 от 49. Благоевградчанката получи наградите си – уникален нов автомобил „Форд Мондео“ и 5000 лв. лично на центъра на Благоевград от водещата на предаването СПОРТ ТОТО – Марина Кискинова.

„Много съм щастлива от награда, играя тото изключително често. Фишът, който пуснах, беше за около 6. 00 лв. Благодаря много на СПОРТ ТОТО!“, заяви победителката Цветанка пред struma. com.

Събитието премина при небивал интерес на метри от площада на Благоевград. Десетки искаха да се включват в инициативата, която тотото организираше, а именно – томбола на открито. Сферата на която се теглеха числата пък била една от най-старите и е донесена специално за жителите на Благоевград.

„Това е така, защото Благоевград е градът на милионерите. Имате си много милионери от тотото, слънчев и усмихнат, градът носи късмет“, с усмивка коментира инициативата водещата Кискинова.

За да поздравят Цветанка за колата пък бяха дошли децата й, както й нейния свекър. Той пръв разбрал за голямата награда и сподели с водещата, че самият е бил печеливш в тото игра – успял да спечели сумата от 2000 лв. и то на сватбения си ден.

„Пожелавам на всички да вярват, да бъдат търпеливи и всичко това ще бъде възнаградено. Желая още здраве, щастие, късмет и успехи на всички“, заяви пред изданието ни голямата победителка!

С. Петров

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар