/Видео/ България намери своите таланти в Петрич

19 ноември 2019 10:23   16485 прочита
Кадри bTV
Кадри bTV


Кадри bTV

Форматът „България търси талант“ намери четирима млади, забавни и родени за сцена петричани. Група „Reflexion“ грабна публика и жури още с появяването си. Групата е със сложни семейни взаимоотношения, които разкри в предаването. „Иван, най- младият член на групата, Петър, неговият брат, Емил, който е приятел на Петър и кум на Иван. Аз съм братовчедка на Емо и се омъжих за Петър“, започна представянето чаровната вокалистка на бандата.

Любен Дилов си пожела музикантите да не разочароват жури и публика и желанието му се превърна в реалност. В момента, в който Серафима запя „Мария, Мария“ на Сантана, зрителите започнаха бурно да ръкопляскат. Ангелският й глас, новият аранжимент на песента, смесила различни парчета в едно, изправиха публиката на крака и заслужено донесоха 4 „да“ на групата. „Много сте готини, звучите добре заедно. Много сте въздействащи“, бяха част от коментарите на журито, което изстреля групата напред.

Група Reflexion свири от 2009г. и през тези години е сменяла облика си многократно. Има много награди и участия зад гърба си, с които се гордее. В момента група Reflexion свири авторска музика и кавъри на най-популярните поп парчета.

Цвети Иванова


Още за: талант   Петрич   група   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар