Разгонено куче ухапа 3 деца за час, училищен директор прати парнаджията да види какво става, но и той пострада

25 март 2010 00:11   8 коментара   38563 прочита
Kучето вече е вързано, каза стопанката Мария Георгиева
Kучето вече е вързано, каза стопанката Мария Георгиева


Kучето вече е вързано, каза стопанката Мария Георгиева

Четириногият любимец на Мария Георгиева стана сериен нападател в Петрич

Дворното куче на петричанката Мария Георгиева за час ухапа три деца и възрастен, пазейки “територията си” пред двора на разгонена комшийска кучка. Сред пострадалите е петокласничката от училище “Гоце Делчев” Габриела Кацарска. Майката на Габриела - Светлана Кацарска, разказа:

Дъщеря ми вървяла с други деца по улица “Екзарх Йосиф”. Без детето ми да направи нещо, песът се нахвърлил и го захапал за крака. Биха на Габриела две инжекции. Дънките й са с 40 см дупка, по крака й има следи от кучешки зъби. Исках да ми издадат медицинско свидетелство, с което да докажа, че дъщеря ми е ухапана от куче, и да подам жалба до кварталния да вземе мерки срещу него. Вместо това ми издадоха извинителна медицинска бележка.

Кучето на Мария и още едно живеят в къща точно срещу ОДЗ “Здравец”. Мария пуска кучето по улицата, а това е много опасно. На дъщеря ми й стига стресът, който е преживяла, но след това разбрах, че в разстояние на час това куче е ухапало още трима души, сред които и парнаджията на училище “Гоце Делчев”. Недоумявам защо стопаните не го държат вързано в двора, чуди се Светлана Кацарска.

Пуснах докладна до кмета на Петрич Вельо Илиев за случая. Уведомих за случая и кварталния полицай, коментира вчера директорът на училище “Гоце Делчев” Димитър Велев.

Стопанката на кучето Мария Георгиева обясни:

Вече е вързано, чисто е, ваксинирано е. Всичко стана заради разгонената женска на комшия. Кучето скъсало мрежата и избягало пред двора на женската. Било е възбудено. Когато го замъкнах към вкъщи и на мен посегна заради женската.

Добре, че после се прибра в двора. По принцип никого не закача, всичко е станало заради женската. Държим го винаги затворено, но вече е и вързано, заключи Мария Георгиева.

8 коментара
25 Март 2010 09:12 | родител
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

стопанката на кучето е тъпа и безотговорна офца. родителите на детето непременно да подадат жалба. всеки да си носи отговорност. не трябва да има никаква търпимостсрещу безхаберието.


25 Март 2010 12:17 | ПЕТРИЧАНИН
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

ЗА ТОВА НЕЩО Е ВИНОВНО КМЕТСТВОТО В ПЕТРИЧ.НАЛИ СЕ ВЗЕ РЕШЕНИЕ ДА СЕ ПЛАЩА ДАНЪК ЗА ДОМАЩЕН ЛЮБИМЕЦ.ПРЕЗ ДВОРА НА СЪЩАТА ДЕТСКА ГРАДИНА МИНАВАТ И СТАДО КОЗИ,ТРЪГВАЩИ ОТ КЪЩА ДО САМОТО КМЕТСТВО.ДЕЦАТА СА В ПОСТОЯННА ОПАСТНОСТ ОТ КЪРЛЕЖИ И БЪЛХИ.ДАНО НЯКОЙ ОТ ОБЩИНСКИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ПРОЧЕТЕ ФОРУМА И РЕАГИРА АДЕКВАТНО


25 Март 2010 12:19 | ДО КМЕТА НА ПЕТРИЧ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

КМЕТЕ, САМО ВИЕ МОЖЕ ДА РЕШИТЕ ПРОБЛЕМА С КУЧЕТАТА И КОЗИТЕ ПО ГРАДА.МОЛИМ ВИ ДА НИ СЪДЕЙСТВАТЕ.НАЛИ И ВАШИТЕ ДЕЦА ИГРАЯТ НА УЛИЦАТА.


25 Март 2010 12:22 | ГРАЖДАНИН
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

КОЗИ НАИСТИНА МИНАВАТ ПО УЛИЦИТЕ В ЦЕНТЪРА.ЩЕ ГИ ВИДИТЕ ВСЕКИ ДЕН ПОКРАЙ УЧИЛИЩЕ,, ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ"


25 Март 2010 13:59 | ГРАЖДАНИН
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

ТАЗИ ОТ СНИМКАТА И ПОДХОЖДА НАЙ-МНОГО ДА ГЛЕДА ГЪРМЯЩИ ЗМИИ.ЕГАСИ УРУНГЕЛА.


25 Март 2010 14:02 | МАЙКА НА ДЕТЕ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

НАИСТИНА ТАЗИ УЛИЦА Е СВЪРТАЛИЩЕ НА КУЧЕТА И КОЗИ.НЕКОЛКОКРАТНО И АЗ СЪМ ИМАЛА ПРОБЛЕМ С ТЯХ.МИСЛЯ ,ЧЕ ТОВА Е РАБОТА НА КМЕТСТВОТО.


25 Март 2010 14:04 | ДО ГРАЖДАНИНА
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

ТЕЗИ КОЗИ СА ПОД НОСА НА КМЕТСТВОТО И ТЕ НЕ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ.СИГУРНО СА БЕЗПОМОЩНИ.


25 Март 2010 14:06 | СТОЯН
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

АКО ЗНАЕТЕ КАКВИ БОЛЕСТИ НОСЯТ КУЧЕТАТА И КОЗИТЕ,ЩЕ ВИ СЕ ИЗПРАВЯТ КОСИТЕ.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар