Важно за шофьорите: Интензивен трафик днес! Пуснаха две ленти към София по АМ "Струма"

08 септември 2019 12:26   8523 прочита


Интензивен е към този момент трафикът на изхода за леки автомобили на границата с Република Гърция на ГКПП Кулата и на ГКПП Маказа. В следобедните часове се очаква още по-интензивен трафик, тъй като много българи ще поемат обратно към страната ни след дългия уикенд. Ето какво е положението и на останалите гранични пунктове:

На границата с Република Сърбия на ГКПП Калотина трафикът е интензивен на изход за леки автомобили.

На границата с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На границата с Република Турция на ГКПП Капитан Андреево и на ГКПП Лесово трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили.

На границата с Румъния трафикът на ГКПП Дунав мост Видин трафикът е интензивен на вход за товарни автомобили.

От Нациoнална служба "Гранична полиция" ни напомнят да не забравяме документите си за самоличност, които се проверяват на граничните пунктове.

От "Пътна полиция" пък уведомяват, че се провеждат засилени проверки по всички магистрали и главни пътища и апелират към разумно шофиране със съобразена скорост и спазване правилата за движение по пътищата.

С оглед края на почивните дни и множеството от хора, които се прибират към столицата, от 10 часа днес вече са пуснати 2 ленти в посока София на АМ "Струма" в района на Дупница. В посока Кулата е отворена една лента за движение. Забранено е движението на товарни автомобили над 12 тона. Забраната не важи за МПС, превозващи бързоразвалящи се хранителни продукти и товари на температурен режим, живи животни и опасни товари.

Г. Георгиев


Още за: трафик   граница   ГКПП   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар