В Struma.com! Ето какво се случи в санданското с.Поленица! Спецченгета по следите на убиеца на столичната фараонка Ст. Марангозова! Екзекуторът -братовчед на полицай от РУ на МВР Сандански..

20 май 2020 20:01   24322 прочита


Кървавият разстрел на Марангозова, източила над 65 милиона по схема-пирамида , стана пред дома и миналата година, а вчера арестуваха   извършителите  

Столични криминалисти и спецченгета щурмуваха днес санданското село Поленица, в търсене на следите на убийците, застреляли столичната фараонка Станка Марангозова, научи Struma. com. Трима бяха задържани за публичния разстрел на Марангозова, известна с множеството си измами и източване на 65 милиона лева, чрез схема, по подобие на прочутите преди време финансови пирамиди.

Сред арестуваните се оказа братовчед на полицай от управлението на МВР в Сандански,  който често пребивавал в района. В село Поленица живее познат на арестувания убиец, известен местен наркотрафикант и столичани са търсили следи, доказващи участието на арестувания в разстрела на Марангозова. След обиска в Поленица, спецченгетата щурмували и къща в село Виногради, където се предполага, че са се крили убийците на фараонката.

Ченгетата търсели са оръжието на престъплението. Припомняме, че Марангозова бе застреляна в автомобила и с три куршума в главата, а до трупа и бе намерена бяла роза. Екзекуцията стана на 10 октомври 2019 година. Предполага се, че братовчедът на полицая е истинският убиец на Марангозова. 

П. Костадинов   

Текстовете и изображенията в сайта STRUMA.COM са под закрила на Закона за авторското право. Възпроизвеждането на цели или части от текстове и изображения става задължително след изрично писмено разрешение на STRUMA.COM и позоваване с хиперлинк

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар