В разгара на лятото! Магазин "АЗИЯ"- Благоевград с уникални летни намаления! Пусна обувки, спортни екипи, рокли, ризи на супер ниски цени

04 август 2021 14:52   10136 прочита


Собственикът Джун категоричен: Правим всичко за нашите клиенти. Качествени и подбрани стоки разпродаваме, за да започне зареждането за есента, когато ще доставим  интересни   стоки за малки и големи. Приготвяме прекрсна колекция за ученици. 

В разгара на лятото най-зареденият магазин в Благоевград, магазин "Азия" обяви сензационно ниски цени на голяма част от стоките си. Лятно намаление на дамски , мъжки и детски обувки, маратонки, сандали, ризи, рокли, чехли, спортни екипи изкушава и привлича многобройните клиенти на магазина.

Голямото разнообразие на стоки е отличителния белег на магазин "Азия", обслужван от млад и приветлив персонал. Истинско удоволствие е да се разхождаш из големия магазин, сред многообразието от стоки, които можеш да си позволиш. " Правим всичко за нашите клиенти, стремим се да доставяме подбрани и качествени стоки, съобразени с всеки джоб. Правим и големите летни намаления именно заради това.  

 Да доставим удоволствие от шопинга. Готвим се за ново зареждане от уникални облекла обувки, пособия за учениците, септември наближава, каза собственикът на магазина Джун. Магазин "Азия" Ви очаква. Със сигурност ще откриете онова, което търсите! Магазинът се намира на бул. "Васил Левски" 61 в Благоевград ( срещу ЗИИУ).

 


Още за: Азия   магазин   Благоевград   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара