В  понеделник и петък затварят входовете на Гоце Делчев 

03 април 2020 16:33   4 коментара   8442 прочита


 

 

Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов издаде заповед, съгласно която входовете и изходите на града ще бъдат затворени в дните петък и понеделник . Ето какво заповяда кметът : 

.1. Районно управление на МВР – гр. Гоце Делчев да организира контролно-пропускателни пунктове на входно-изходните пътища на гр. Гоце Делчев за времето от 06.00 часа до 18.00 часа през дните понеделник и петък, докато трае обявеното извънредно положение, и да извършват проверка за целта на пътуване на гражданите.

2. През контролно-пропускателните пунктове по т.1 се пропуска преминаването на лица само в случай на неотложност на пътуването, наложено от полагане на труд в населеното място, здравословни причини на пътуващия или негови близки, завръщане на настоящия или постоянен адрес, транзитно преминаване през територията на гр. Гоце Делчев. Това се удостоверява със служебна бележка от работодателя или служебен документ – карта, медицински документ или документ за самоличност.

3. Мерките са в сила до изричната им отмяна.

4. Заповедта да се съобщи на Началника на РУ на МВР – гр. Гоце Делчев, кметовете на общините Гърмен, Хаджидимово и Сатовча и кметовете на населените места от община Гоце Делчев, които да уведомят заинтересованите лица и да създадат организация за осъществяване на контрол по изпълнение на разпоредените мерки.

5. Контрол по изпълнение на заповедта възлагам на Валери Сарандев – заместник-кмет на общината.

6. Настоящата заповед да се публикува на интернет страницата на общината.

7. На основание чл. 60, ал. 1 във връзка с чл. 74 от Административнопроцесуалния кодекс разпореждам предварително изпълнение на заповедта с цел осигуряване живота и защита на здравето на гражданите. Мерките, посочени в настоящата заповед, се предприемат с цел ограничаване разпространението на епидемията от COVID-19, която представлява тежка извънредна ситуация, свързана с общественото здраве в национален и световен мащаб. Последиците от несвоевременното прилагане и от всяко забавяне на изпълнението на противоепидемчните мерки ще бъдат причиняване на значителни или трудно поправими, включително непоправими, вреди за живота и здравето на хората.

.


Още от: Общество

Принтирай статия
4 коментара
03 Април 2020 21:04 | НИКИ
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

ДА СПРЕМ ФЕСОВЕТЕ, ДА НАВОДНЯВАТ ГРАДА!
ТЕХНИ РОДНИНИ ПРИИЖДАТ ОТ ИСПАНИЯ И АНГЛИЯ И НЕ Е РЕДНО ДА ЗАРАЗЯВАТ НАВРЕД!
ДА СЕЯТ КОВИД В СЕЛАТА СИ!


03 Април 2020 21:09 | Йън Джеймс Ръш
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

на тея помашки мунчовци и подлогари отдавна требваше бариера - да си седят у ЧЕЧА и Градът..... съсипаха Джумаята и все до кой се допреха-мякащи шалвари.


03 Април 2020 21:29 | Ели
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Така и не разбрахте, че не корона вирус, а злобата и надменността ще Ви убият. Всички са хора, и всеки може да вярва в бог, или аллах. Важното е човек да е добър, и да уважава хората. Малко достойнство уважаеми "граждани", и не забравяйте откъде са Ви корените.


04 Април 2020 10:13 | Basibozuk
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Ей тия фесове 500 години ви "клаха", "трепаха", клаха, и стигнахте 9 милиона население, а вашие килимявки за 30 години ви изчистиха с 3 милиона, айде идете да си измиете лайняните гъзове първо пък тогава говорете за тоя и ония, боклуци миризливи от три метра миришете на лайна.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар