Условна присъда за младеж , ударил  полицай при масов бой  в „Гиздова махала” в Дупница 

09 август 2022 05:09   4 коментара   6552 прочита


Условна присъда постанови РС Дупница за  19- годишен дупничанин,участник в боя навръх Коледа в „Гиздова махала”, при който пострада полицай. Припомняме, че в махалата се беше завихрил масов бой с участието на около 40 души. Пристигналите на място униформени не успели да се справят с патакламата, единият бил ударен, а колегата му произвел предупредителен изстрел. 
Заради удара  присъдата е   6 месеца лишаване от свобода, изпълнението на която се отлага за изпитателен срок от 3 години. 19- годишният младеж признал вината си за причиняването на лека телесна повреда на полицая. Така е постигнато споразумение, което съдът е одобрил.

Дупничанинът, който е с чисто криминално минало, признал, че на 26. 12. 2021г., на ул. „Отец Полихроний“ в Дупница е причинил лека телесна повреда, представляваща временно разстройство на здравето, неопасно за живота, изразяваща се в разкъсно – контузни рани в челната и дясна слепоочна области, с натъртване на меки тъкани около тях и в областта на дясна буза; мозъчно сътресение със степенно разстройство на съзнанието и кръвонасядания по кожата на дясна мишница при рамото и по дясна подбедрица до коляното, на полицейски орган – младши инспектор при група „Охрана на обществения ред“, сектор „Охранителна полиция“ при РУ-Дупница, при изпълнение на службата му по охрана на обществения ред, пише в решението на съда. 
Определението на РС – Дупница, с което по отношение на обвиняемия е наложено условно наказание „лишаване от свобода“ за срок от 6 месеца, е окончателно и не подлежи на обжалване. 

В.Василев 


 

 


Още от: Общество

Принтирай статия
4 коментара
09 Август 2022 09:01 | $
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Мангалска му работа, почнете да ги стреляте тия примати. Докога ще ги търпим?


09 Август 2022 09:39 | веско
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Поредно циганско безчинство, поредно нищо от страна на държавата...


09 Август 2022 12:14 | 129
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Иначе като хванат некое българче му се уттепат ама при циганите козируват


09 Август 2022 15:19 | гражданин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Оставете ги да се затрият тези примати мангали долни сган недна
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар