Ученици учредиха свой парламент в Разлог

12 октомври 2012 12:15   2496 прочита


Учениците в Разлог започнаха своята активна дейност като членове на училищния парламент. В състава на парламента влизат ученици от 8 до 12 клас.

За поредна учебна година в ПГ ТХТ “Никола Стойчев” гр. Разлог продължи инициативата да се учредява и функционира училищен парламент. Стартът на работа на училищния парламент е даден в началото на месец октомври. За председател на училищния парламент за втора поредна година е избран Петър Гудев, заместник-председател е Маноела Стойчева, и двамата от 11 „б” клас, протоколчик е Ивана Кацунова от същия клас. На заседанията на парламента се обсъждат задачи от училищния живот и проблеми от всекидневния живот. По инициатива на учениците се отбелязват важни национални, местни и училищни събития. Дейностите на училищния парламент се изпълняват под ръководството на Горица Власева, Наталия Попова и Деница Максимова.

Целият учителски колектив на ПГ ТХТ “Никола Стойчев” гр. Разлог пожела ползотворна и успешна работа на всички членове на училищния парламент през учебната 2012/2013 г.

източник: blagoevgrad.eu

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар