Търсачката Напред.БГ: Struma.com най-търсената интернет медия в Пиринско

05 април 2013 16:35   8327 прочита


Дейността на общинската администрация в Благоевград, хотелите в града и работата на Окръжния съд са трите най-търсени неща в интернет, свързани с Благоевград и региона. Това показват статистиките на българската интернет търсачка Напред.БГ. Веднага след това идват и запитванията за работата на Регионалния инспекторат по образованието, както и разписанието на автобусите между Благоевград и София и Благоеград - Пловдив.

Според данните на българската интернет търсачка близо десет хиляди пъти месечно в мрежата се търси и информация за свободни работни места в Благоевград и околностите. Горе-долу толкова са и направените търсения за покупко-продажба и отдаване на имоти под наем в региона.

Друга много търсена информация в интернет са и новините от благоевградско, като Struma.com е най-търсената интернет медия в Пиринско.

Любопитни са и някои грешки при търсеният, които потребителите правят чрез Напред.БГ. Много често срещано е изписването на Благоев град при търсене в интернет, както и други подобни комбинации.

Като цяло търсенето на информация за Благоевград в интернет не е особено голямо и нарежда града в средата сред всички областните градове в България по брой направени търсения.

Напред.БГ е българска търсачка, която вече повече от година предлага на своите потребители подобрено търсене в интернет. Основната й концепция е да намали до минимум времето, прекарано за намиране на нужната информация в мрежата.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар