Тъжна вест: Зам. директорът на НПГ - Гоце Делчев, В. Кирева почина внезапно

28 март 2020 10:20   21431 прочита


Почина зам. директорът на НПГ "Димитър Талев" в Гоце Делчев - Василка Кирева. Това стана ясно от трогателни постове във "Фейсбук" страницата за информация на училището. Василка е починала внезапно съобщи директорът на училището Мария Георгиева, като изказа мъката от загубата й с публикация в социалната мрежа.

От Катедрата по български език и литература също изказаха съболезнования. Ето какво написаха: "Сред нас ти бе светъл лъч, красива усмивка, приятелска ръка , ведрост. Ще те помним с оптимистичните ти мисли, с красотата на смеха ти, с топлото ти отношение към всеки от нас! Отговорна, организирана, ерудирана , сърдечна и подкрепяща – такава ще те помним. Фин и достоен човек – господар на мислите, делата и емоциите си / точно каквото бе името ти/! Успяваше да повдигнеш духа ни в трудни моменти.

Но сега духът ни е съкрушен – няма те! Безкрайно много тъжим за теб! Боли ни непоносимо! Светла да е паметта ти! Обичаме те !" Стотици коментари от близки и приятели на Василка засипаха мрежата. "Нека почива в мир! Съболезнования на цялото семейство! Загубата е голяма! Тъжно е когато един толкова млад,добър и всеотдаен човек напусне този свят! " "Прекрасен учител, най-добросърдечният слънчев човек .. " "Съболезнования на всички нейни близки! Прекрасен и всеотдаен учител, който всички обожавахме! Почивайте в мир, госпожо Кирева!" Това са само, малка част от изказванията на скърбящите по загубата на учителката.

В. Иванова

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар