Трогателно: Благоевградчанката Илияна от катастрофата в кв. "Еленово" търси своята спасителка в тежкия момент, за да й изкаже благодарност

03 април 2020 12:33   10763 прочита


Илияна Иванова, пострадала  в катастрофата преди дни в благоевградския квартал "Еленово" търси жената, която й се е притекла на помощ за да й изкаже благодарност. В групата ни във фейсбук - "Благоевград - Ден и Нощ", Илияна написа, че търси момиче, което се е погрижило за нея, като веднага й дала вода и захарче, за да се съвземе от удара при пътния инцидент. Тогава лек автомобил „БМВ“ удари „Пежо“, което е завивало на ляво. В следствие на удара бяха засегнати още няколко паркирани автомобила.

Двете жени от "Пежото", бяха закарани в благоевградската болница с наранявания. Много хора от квартала се притекоха на помощ. Благоевградчанката Илияна, която все още се възстановява от катастрофата обаче не може да забрави получената помощ, ето какво написа тя в групата: "Здравейте ! Търся момичето, помогнало ми след пътен инцидент в кв. Еленово, гр. Благоевград. Погрижи се е за мен след инцидента,дала ми е вода и захарче.

Казала е че учи за мед. сестра или доктор. Мястото на инцидента е при кафе-бар МОЛИ, вероятно момичето живее на близо или някъде там. Моля да споделите поста ми,за да я намеря и да й благодаря лично. И ако някой се сеща кое е момичето,нека ми пише. Благодаря !!" За щастие след като публикацията на Илияна в Благоевград - Ден и Нощ бе видяна от стотици хора, момичето притекло се на помощ беше намерено. Името на спасителката е Величка Николова. Тя получи адмирации от десетки жители, за добрината си.

В. Иванова

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар