Страхотно представяне на децата от ФТА "Веселие" на МДФ "Млади таланти" - София 2022

22 май 2022 15:40   2545 прочита


За пореден път децата от община Симитли показаха, че са едни от най – талантливите млади хора в България. Този път талантът на нашата община демонстрираха танцьорите от Фолклорен танцов ансамбъл „Веселие“.

Те взеха участие в поредното издание на Международния детски фестивал „Млади таланти“ – София 2022 година, в който показаха своите страхотни танцови умения и впечатлиха всички, които имаха възможността да се насладят на тяхното изкуство.

Децата ни си тръгнаха от София с много положителни емоции, поредно признание за техния талант и таланта на техните ръководители Калина и Любомир Марянски, както и с грамота и статуетка.

Международният детски фестивал на изкуствата „Млади таланти” се провежда всяка година. В него могат да участват деца и младежи до 19 години от музикални, театрални, танцови формации, школи по изобразително и приложно изкуство, фото клубове, литературни студиа, групи и състави от всички видове образователни институции, читалища и други. Фестивалът няма конкурсен характер.

 


Още за: деца   танци   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар