Спортен празник на Югозападен университет „Неофит Рилски“

18 април 2016 12:29   2293 прочита
Сн. Архив
Сн. Архив


Сн. Архив

Бивши и настоящи студенти ще се включат в състезания по 9 вида спорт на Спортния празник на Югозападния университет „Неофит Рилски“, който ще се състои на 20.04.2016г. (сряда) от 10:00 часа на спортните площадки към Спортния комплекс /до Първи учебен корпус/. Студентите от всички специалности ще се състезават в следните турнири: мини футбол, лека атлетика, баскетбол 3x3, волейбол, бадминтон, петанка, мини голф, канго джъмпс и шоудаун /за незрящи/. В спортния празник ще се включат и състезатели по тенис в инвалидни колички.

Награди ще получат 10-те най-добри спортисти на Югозападния университет „Неофит Рилски“ за 2015 година. Отличени са и спортните звезди на ЮЗУ „Неофит Рилски“- призьори от световни и европейски първенства и турнири.

Най-добрите състезатели ще получат купи, а всички участници грамоти, предоставени от ректора на ЮЗУ „Неофит Рилски“ доц. д-р Борислав Юруков.

Спортното събитие е част от мероприятията за 40-годишнината на Югозападния университет „Неофит Рилски“. Организатори са Катедра „Спорт“, катедра „ ТМФВ“, УСК „Академик“ и Студентски съвет към ЮЗУ „Неофит Рилски“.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар