Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

—лед трудова злополука! ќперираха пострадали€ в мраморната кариера в с. √радешница! »нспекци€ по труда направи проверка...


16 юли 2019 11:32   6136 прочита

—нимка: илюстративна
—нимка: илюстративна


—нимка: илюстративна

»нспекци€ по труда Ѕлагоевград извърши проверка в мраморната кариера в кресненското село √радешница, където вчера пострада 47-годишни€т »ван „алъков. ћъжът се нарани, докато изпълн€вал трудовите си задължени€.

ѕо разказ на негови колеги той е най-опитни€т сред т€х и дори им е провеждал инструктажи за работа.  акво точно се е случило вчера работниците не могат да кажат със сигурност, защото били далеч от „алъков по време на инцидента.  азват само, че го видели да слиза от мотокара, който бил натоварен с мраморни плочи.

≈кип на инспекци€ по труда веднага започна проверка, след сигнала за инцидента. "ѕострадали€т е имал сключен трудов договор. ¬се още се извършва документална проверка. –азпитан е изпълнителни€т директор на дружеството -  ирил ѕетров. ѕредстои снемане на об€снени€ и от работника", съобщиха за struma.com от »нспекци€ по труда.

ѕострадали€т »ван „алъков е с фрактура на л€вата подбедрица. —ъсто€нието му не е сериозно и н€ма опасност за живота. ¬чера е опериран в болницата в —андански. ќчаквайте подробности от проверката на инспекторите!

√. √еоргиев

ќще за: проверка  кариера  инцидент  сигнал ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.