След тежък инцидент снощи! Шокиран! Шофьорът, помлял кафене в Дупница, убил 70-годишен мъж и ранил 2-ма, мълчи в ареста!

24 август 2019 10:36   18809 прочита
сн. dennews.bg
сн. dennews.bg


сн. dennews.bg

Пробите за алкохол с дрегер и кръвната показаха 0.25 промила..

Арестуваха шофьора на "Мерцедес-а", който снощи направи истински погром в квартално кафене на улица "Георги Икономов" в Дупница. В ареста 49-годишният дупничанин мълчи, все още в шок от преживяното и тежките последствия, причинил с действията си.

Припомняме, че след като изтървал управлението на колата си 49-годишният дупничанин премаза до смърт 70- годишния Митко, с прякор Тапиро, известен в града комарджия и любимец на хората в квартала, където стана инцидента. Ранени са двама - мъж и жена, които по последни данни са в болница, но без опасност за живота.

Полицията направи оглед на мястото и тази сутрин, както и взеха проби за алкохол на шофьора. Резултатът е 0,25 промила, което е под прага на наказуемото. Няма умисъл в действията на шофьора, какво му се е случило, та е изпуснал контрола върху колата си ще се уточнява в хода на досъдебното производство. А иначе инцидентът е най-коментираната тема в Дупница днес.

Загиналият Митко Тапиро е бивш тираджия, работил в Америка, но се прибрал в Дупница да се грижи за болната си майка. Назначена е техническа експертиза на колата-убиец.

П. Попов

Д.Мирчев-Тапиро:


 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар