Скандално отмъщение! Разбиха профила на заместник-областния управител на Пиринско Антоанета Янчева, разпространяват нейни снимки в нета!

22 септември 2020 22:41   25704 прочита


Янчева с гневен пост осъди остро фалшификаторите! Прокуратура и полиция издирват злобните хакери 

Злобни хакери разбиха профила във Фейсбук на заместник-областния управител, петричанката Антоанета Янчева. От нейно име до потребителите на фейсбук се разпращат съобщения и нейни семейни снимки. Теодор Я. публикува на профила и  снимки на Янчева със спортен сутиен, с което съвсем взриви ситуацията, на която тя  отговори така :

"Проблем с профила ми във Фейсбук, приятели, даде повод на безлични субекти да продължат да захранват анонимното си пространство/присъствие, вярвайки че това ще им трасира пътя към публичността с "величаво присъствие". Същите "личности" от виртуалния свят се възползваха от скоростта на социалните мрежи, за да внушават, съдят, проповядват чрез манипулирани снимки и фалшиви публикации от мое име!

Тръгнали същите да надграждат с компютърна мощ, да красят пространството със собствените си "добавени" фантазии. Това поведение, допълнено с неприемливи интерпретации само доказва съществуването на хора, за които основни човешки ценности са напълно чужди! Жалко... Само нека се помни от всекиго: Никой не е защитен от подобни гнусотии! Актьорите и публиката често сменят местата си в подобни ситуации... Благодаря на хората, които първи алармираха за действителната картина и ме предупредиха! " 

Не закъсняха и провокативни коментари от сорта: " А голите снимки и те ли са фалшификат, а ти ли си или не си и като доказателство пускат снимки, на които  e "тя" по бельо в анфас и отзад,без да се вижда лицето и. За опитното око е видно, че снимките са категоричен фалшификат, а действиято на провокатора с гнусни коментари е достойно за прокуратурата, която ще бъде сезирана.

Предполага се, че престъпникът е успял да се добере до телефона на зам. областния управител да се сдобие със снимки, на които тя е със семейството си и да ги фалшифицира по подобаващ начин. Този начин на отмъщение ни  е добре познат. 

В редакцията ни пристигат множество такива сигнали  и е жалко, че органите на реда, прокуратурата и съда не се занимават сериозно с престъпления от този род, което дава криле на подобни низки екземпляри. Никой не е защитен във време, в което социалната мрежа е основен начин за комуникиране и добиване на информация и свободата е превърната в слободия от хора , водени от завист ,злоба и желание за мъст . .

Тези човекоподобни същества, без страх от закона, фалшифицират, правят монтажи и фалшиви профили, скрити зад анонимността и засега остават ненаказани за злото, което причиняват и травмите, които нанасят на нищо неподозиращи хора. На ход е прокуратурата, ще следим дали ще стигнат до автора на тази гнусна подигравка с висш държавен служител. 

П. Петрова 

0 коментара