Скандални разкрития! Бившият кмет на Благоевград Илко Стоянов за  изборните нарушения и ролята на машинния вот в опорочаването на изборния резултат 

06 февруари 2024 10:04   74 коментара   29302 прочита


 
Бившият кмет на Благоевград Илко Стоянов депозира непосредствено след изборите жалба в Административен съд, с която сезира съдът за съменията му около съществуващи изборни нарушения, довели до опорочаване на изборния резултат, извел на първо място в надпреварата Методи Байкушев, който победи Стоянов с близо 800 гласа. Ето какво казва Илко Стоянов след задълбочен анализ на случилото се във втория етап на изборите в Благоевград, а именно балотажа между него и опонента му Методи Байкушев: 

С тази публикация ще ви върна към втория тур на местните избори. Още когато подадох жалбата в съда казах, че основната ми цел е да проверя честността на проведените избори и особено ролята на машинния вот, който показваше нелогични данни още в изборната нощ. След приключване на делото на първа инстанция и въпреки че съдебният състав не допусна всички наши доказателствени искания, все пак се събраха достатъчно данни за множество нарушения на изборния процес.

Предстои прознасяне на съдебния състав при Административен съд Благоевград, както и последваща проверка пред съдебен състав на Върховен административен съд, но е редно обществеността да се запознае с част от нарушенията:Най-големите условия за компрометиране на изборите създаде именно машинния вот:Оказва се, че след генерирането на хешкода, няма никакъв последващ контрол над това какво се случва с него. Не може да се изясни нито кой, нито дали въобще се контролира придвижването на флашката с хешкода след излизането и от защитената стая. Прави се някаква много специална процедура в защитена стая, а след като отвориш вратата на тази стая и защитата приключва.  

Оказва се, че софтуера на машините е инсталиран от частна фирма, както и че самите машини са дошли подготвени още преди да бъдат поставени в изборните секции. При предишни избори инсталацията на софтуера се правеше точно преди изборния ден от техници на място и в присъствие на хората от СИК. След като се направи инсталацията, машините оставаха под контрола на МВР в съответните изборни помещения. На тези избори обаче не беше така.

Предварително инсталирания софтуер на машините означава, че нито ЦИК, нито друга независима институция е осъществила контрол и наблюдение за евентуално предварително отпечатване на машинни разписки в дните преди изборния ден.  А сега ще ви кажа защо това е важно! Хартиените бюлетини са като ценни книги, всяка една от тях има индивидуален номер и за всяка една бюлетина се знае в коя секция отива за гласуване.

Бюлетините не могат да бъдат заменяеми и тези индивидуални номера могат да бъдат установявани при последваща проверка. Печатат се от БНБ. За разлика от хартиените бюлетини, които могат да бъдат проверени, машинните разписки нямат никаква стойност, те са обикновени хвърчащи листчета, разпечатани на принтер и ако притежавате флашката със софтуера, венецуелска машина, принтер и същата хартия може да разпечатите колкото си искате.

Има и по-лесен начин да се сдобиете с такива разписки предварително, но трябва да стане чрез служители на частната фирма, която ги подготвя. Така или иначе, същественото в случая е, че разписките от машините нямат никаква стойност, както и че не са били поставени под никакъв контрол за тяхното предварително разпечатване.

 Към тези обстоятелства трябва да добавим и рухването на още една илюзия, която беше създадена за избирателите. Всички си мислехме, че е от съществено значение коя машина в коя секция се намира, но се оказа, че не е така, защото всички принтери са печатали еднакво. Тази илюзия е създадена умишлено, за да си мислим, че има гаранции за сигурност по отношение на разпечатваните разписки.

Е, нямало е. Имаше и един много странен факт в изборния ден, изразяващ се в това, че ЦИК пусна официално съобщение в 19. 57 (3 минути преди края на изборния ден, а неофициално се разбра около 15. 00 часа), че машинните разписки без печат следва да се броят за действителни. Това съобщение беше в пълно противоречие с методическите указания на ЦИК отпреди изборите, което задължаваше всяка разписка да е с печат на съответната СИК.  

Цялото това натрупване на порочни обстоятелства от машинния вот, най-вероятно обяснява и последващите нарушения, които са се случвали или в СИК, или в ОИК, или в общината след края на изборната нощ. На снимка в коментарите предоставям бюлетините от машинния вот в 54 секция, както и запис от видеонаблюдението при броенето, който е приобщен като доказателство по делото. Изгледайте записа между 17 и 26 минута и се доверете на очите си за това, което виждате.

Разписките от машинното гласуване са без печат, но след това при проверка от вещите лица, отведнъж всички разписки се оказват с печат. Всички до една. Само че има едно голямо НО! Чувалът е с нарушена бандеролна лента в нарушение на изборните правила и гаранциите за проверка на изборния процес.  

На следващата снимка виждате показанията на вещото лице пред съда, където то заявява, че не повече от 5-6 чувала са с такава лента от допуснати за проверка 64. Следователно няма гаранции за честен изборен процес в 59 СИК от допуснати за проверка 64 СИК! Оставащите 82 СИК не са проверявани, но не знам дали въобще е необходимо при такъв огромен процент нарушения и при толкова малка финална разлика между кандидатите.  

Това състояние на чувалите води и до още един парадокс: в няколко от СИК изцяло липсват невалидните бюлетини и това най-вероятно е така, защото някой в стремежа си да “санира” машинните разписки, като им постави печати, просто се е престарал и е “санирал” всички бюлетини, включително и невалидните.  В немалко изборни чували липсват образците на печатите, а в някои чували липсва дори и самият печат (например 55 СИК). Няма го и не се знае къде е, а именно печатът валидира целия вот в съответната СИК, включително и на хартиените бюлетини. Представям ви в коментарите под настоящия статус протокола от същата 55 СИК.

Искам да отбележа, че при извършена проверка от ЦИК, същият е посочен като пример за фрапиращо несъответствие. В него съвсем ясно се вижда как от 57 (петдесет и седем) гласа, резултатът ми е поправен на 27 (двадесет и седем) гласа, без да има подпис на лицето или лицата, коити са го поправили. Това са 30 (тридесет гласа) в една СИК при наличие на 146 СИК в изборния ден. Елементарната математика показва, че разликата между двамата кандидати е средно 6 (шест) гласа на СИК, а това са съмнения за 30 (тридесет) гласа само в една СИК.  

Има установени нарушения по делото при дописването на изборните списъци, при гласуването на лица, които нямат право да гласуват, както и други нарушения. Искам изрично да отбележа, че в съдебния процес нямаше как да бъдат броени, намерени и/или сравнени гласове, защото при такова фактическо състояние в каквото бяха намерени изборните книжа и документи, практически е невъзможно да се определи точния резултат на всеки един от кандидатите по следните причини:Макар да са проверени едва 64 СИК от общо 146 СИК е очевидно, че изборните книжа и документи са в окаяно, насипно състояние, което противоречи на всякакви правила и закони. Унищожаването на тази единствено възможна законосъобразна основа, на която трябва да стъпи съда, създава невъзможност да бъде определен точния резултат от изборите. С оглед на съдебната практика, не е в роля на съда да осъществява функциите на изборните органи и да извършва проверка на всяка една отделна бюлетина и машинна разписка, за да обяви кой е избран за кмет. Със сигурност обаче е във функция и отговорност на съда да провери честността и обективността при провеждането на целия изборен процес. След приключване на делото, лично за мен се налага извода, че на 5 ноември 2023г. в Благоевград НЕ се проведе обективен, честен и най-вече законосъобразен изборен процес, поради което най-справедливият изход би било да се проведат нови избори, които да започнат от самото начало. Още повече, че в такива избори ще имат възможност да участват и нови кандидати. Съвсем естествено за жителите на Благоевград е от особена важност дали ще има нови избори за кмет, защото кметът определя политиките за развитието на общината в следващите години, но още по-важно в случая е да се предприемат действия от Народното събрание, които да имат за цел ограничаването на възможни злоупотреби с машините във всякакви бъдещи избори!  Към поста си Стоянов е прикачил снимки и коментари, доказващи правотата на думите му.    
  
Коментар1Линк за видеонаблюдение на 54 СИК и снимка на разписките от машинното гласуване, където не се вижда и помен от печат. Може да погледнете, която и да е произволна друга секция и ще забележите колко ясно се виждат поставените печати върху разписките още в урната. https://evideo.bg/le2023/0103.html#010300054 

Коментар2:Разпит пред съда на вещото лице 
Коментар3:Протокол от 55 СИК, в която са отнети 30 (тридесет) гласа, без подпис на длъжностни лица. 
    


Още от: Общество

Принтирай статия
74 коментара
06 Февруари 2024 10:18 | Гонг
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Седем от фирмите, на които общинското дружество „Биострой" е прехвърлило ангажиментите си, поети пред общината, са местни, а три са с регистрация извън Благоевград. С предмет на дейност монтажни работи са договорите с благоевградските дружества „Файър фикс" ЕООД на Бойко Пендев (любопитно е, че то е учредено само 2, 5 месеца преди да му се възложи поръчката) за 74 958, 38 лв. с ДДС, със „СК Електрик" ЕООД на Стоян Костадинов за 164 726, 94 лв. с ДДС, с „Диана 7" на Георги Шимбов за 239 059, 07 лв. с ДДС, със „Стоилов 95" ЕООД на Димитър Стоилов за 500 000 лв. с ДДС, с „Крис Кънстракшън Груп" ЕООД на Христо Георгиев за 156 000 лв. с ДДС, както и с регистрираната в Самоков „Адес Билд" ЕООД на Крум Иванов за 209 833, 56 лв. сн ДДС.
На столичната фирма „Ди Ви Би" ООД на съдружниците Виолин Радев и Неда Радева са платени 540 лв. с ДДС за приемане на строителни отпадъци. Петричката „Оги Ком Трейд" ООД на Красимира Стоева и Радой Стоев срещу 324 857, 54 лв. без ДДС


06 Февруари 2024 10:19 |
Оценка:
9
 (
27
 гласа)

Отврат!! Погледни се!!!


06 Февруари 2024 10:19 | Гонг
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

е изработила, доставила и монтирала фасадна PVC и алуминиева дограма. Срещу 510 674, 81 лв. с ДДС „Музикален център Икономов" на Томчо Икономов е доставила и монтирала музикално оборудване, а „Архитектурно бюро АЛВИ" ООД на майка и син Сандеви е изготвило инвестиционен проект във фаза работен с анжажимент за авторски надзор срещу 102 000 лв. с ДДС, въпреки че през 2022 г. със същия предмет на дейност бе създадена общинска фирма „Благоевград проект 2021" ЕООД.
Общата стойност на дейностите, ангажимент на 10-те фирми, е 2 348 222, 58 лв. с ДДС.
Всички те са били наети до октомври 2023 г. - първият договор с подизпълнител е подписан на 16. 05. 2023 г., а последният на 23 октомври.
Припомняме, че поръчката за ремонт, обновление и саниране на емблематичната сграда в центъра на Благоевград бе възложена „in house" на „Биострой" ЕООД от екскмета Илко Стоянов. Това се случи след като той прекрати договора с „Браво Строй" ЕООД на Д. Янков-Кенеди, спечелила обществената поръчка за същия обект


06 Февруари 2024 10:20 |
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

ХахХа


06 Февруари 2024 10:21 | мак
Оценка:
14
 (
44
 гласа)

абе не разбрали, че повече кмет няма да си, като Наско зарята и да пише все е тая, ама щом си решил давай, луд умора няма


06 Февруари 2024 10:22 |
Оценка:
4
 (
32
 гласа)

Струма защо триете коментарите знае се че сте на страната на "бившия" няма връщане!!!


06 Февруари 2024 10:27 | гиби
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

ейй Диана 7 пак ли плочки ще сменяме, това като жълтите павета, ако не е от първия път втори път, ако и тогава не ства има и трети път


06 Февруари 2024 10:32 | Читател
Оценка:
9
 (
45
 гласа)

Иди си с достойнство, Илко. Не се излагай повече, Байкушев е кмет, не разбрали?


06 Февруари 2024 10:37 | Атанас Дафинов
Оценка:
8
 (
22
 гласа)

И шефа реве за стола като мене за Пирин, с фалшиви профили и тролове.
Съсипахме и град и отбор, но сме селяни и срам нямаме.


06 Февруари 2024 10:39 | хахахахааахахахаах
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

хахахахахахаахаахахахахахахахаахах


06 Февруари 2024 10:47 | Питащ
Оценка:
-2
 (
46
 гласа)

Добре де, защо байкушевските измамници изпитват такъв ужас от нови избори. Нали вече управляват и уж са по-силни


06 Февруари 2024 10:51 | Моше Ник
Оценка:
24
 (
44
 гласа)

Илко, целувай ръка на Поли и се моли да ти разреши да се опиташ да станеш кмет на родното Брежани от някоя от многото партии, през които мина като берач на липов цвят. А и празникът на кестена си е сериозна и масова проява и може да ти донесе дивиденти от всякакво естество. каквърви строежът на кооперацията на мястото на еврейските гробища?


06 Февруари 2024 10:53 | до мак
Оценка:
14
 (
24
 гласа)

има пари-угажда си. като свършат парите и няма да пускат писаниците по медиите.


06 Февруари 2024 11:12 | нека има честен вот
Оценка:
-4
 (
36
 гласа)

Вие прочетохте ли статията и доводите? Защо на видеото не се поствят печати а после изведнъж в ОИК всички имат? Защо в секции въобще липсва печат и как без него се валидира вота? Защо му е преправен резултатът от 59 на 29 и без подписи? Не мислите ли че това са много сериозни нарушения и трябва да бъдат ревизирани?


06 Февруари 2024 11:15 | Ххх
Оценка:
-11
 (
19
 гласа)

Илко един безплатен съвет. Започвай да обръщаш повече внимание на групите в съвета, защото това са хората, които знаят да правят избори и ще са ти полезни ако не сега след време за изборите.


06 Февруари 2024 11:43 | Благоевградчанин
Оценка:
-15
 (
57
 гласа)

На всичките злобни драскачи тук да им е ясно, че Илко Стоянов отново ще бъде кмет на Благоевград. Гражданите избраха него, не Байкушев. Истерията ви ще бъде временна, при това кратковременна - еднодневки сте. И да злобеете и кръв да пикаете това е.


06 Февруари 2024 11:49 | До бившия кмет Илко
Оценка:
15
 (
33
 гласа)

Човек трябва да може да губи с достойнство. Отитът да се манипулира общественото мнение и да са оказва влияние н съда ясно показва, че бившият кмет сериозно се е притеснил от изхода на съдебното дело. Иначе щеше спокойно да изчака решението на съда. Колко ли е платил на адвокатите си да му напишат този текст, защото е повече от ясно, че той такива текстове не може да сътворява.


06 Февруари 2024 11:49 | Ник Моше
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Нали беше общинска градинка бе, сега стана гробища, а накрая май ще се окаже наследствен частен имот. Даже нямате и идея защо лъжете, така ви протича живота в лъжи


06 Февруари 2024 11:50 | Знаещ
Оценка:
-5
 (
35
 гласа)

Не знам за Илко, но Байкушев пак се напикал. Този път от страх


06 Февруари 2024 11:58 | Ник Моше 2
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

като е частен наследствен имот вади документа и всичко приключва, все пак се бори за добри практики и срещу корупцията, да ама не.....


06 Февруари 2024 12:05 | Плажо
Оценка:
15
 (
25
 гласа)

Г-н Стоянов, как едно просто и посредствено момче въртящо се около вас от Плаж махала стана общински съветник с 584 преференциални гласа .Много честно и справедливо нали...


06 Февруари 2024 12:08 | дедо Вичо
Оценка:
1
 (
27
 гласа)

Навсякъде кметовете на ПП се оакаха. Идат Евроизори, никаво гласуване за тази компрометирана партия.


06 Февруари 2024 12:14 | Караваната
Оценка:
16
 (
26
 гласа)

всеки хванал се с ДПС губи. Камбитов, Дончо и сега Илко.


06 Февруари 2024 12:31 | Мишо
Оценка:
14
 (
24
 гласа)

Тръчи лажи ти си загебено щастие вече. Грабвайте с дана и новаков и се махайте.


06 Февруари 2024 12:40 | Позор си Илко
Оценка:
17
 (
29
 гласа)

Илко боклук си беше боклук си остана, не разбра ли вече никой не те иска в Благоевград, #колко парти смени колко чудо, толкова си компрометиран че няма на къде.


06 Февруари 2024 12:42 | До плажо
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Защо на Илко, Бубо е човек на Поли до колкото знам, гледам ги редовно заедно


06 Февруари 2024 12:59 | Тръчи-Лажи
Оценка:
14
 (
26
 гласа)

Тръчи-Лажи няма да си кмет никога повече, големи бели направи на Благоевград, много тролове назначи на 2 договора, много пари открадна, хвана се с местната мафия, но обикновените хора те смениха.


06 Февруари 2024 13:17 | Беседката на джамията
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

Нема що да се плачеш по медиите. Завържи се на входо на общината и протестирай.


06 Февруари 2024 13:51 | Адвокатче.....
Оценка:
13
 (
21
 гласа)

Бивш кмет Илко, я кажи за Алви и Благоевград Проект 2021 ЕООД ....


06 Февруари 2024 14:04 | .
Оценка:
-20
 (
44
 гласа)

Точно обикновените хора гласуваха за Илко, а го смени мафията. Затова и пропадането на града започна още на другия ден след изборите.


06 Февруари 2024 14:33 | Любчо Реален
Оценка:
14
 (
26
 гласа)

Абе, боклук вмирисан, скрий се някъде и не се показвай повече! Нагло копеленце, загроби поколения благоевградчани! МЪРШО ДОЛНА!


06 Февруари 2024 14:39 | djumalia.
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

nai pravilnoto re6enie e kasirane i novi izbori. p1k neka baiku6ev spe4eli kato tolkova go xaresva naroda ama strax loze pazi mnogo si e nacapal ga6tite za kratko vreme.


06 Февруари 2024 14:57 | до Любчо реален
Оценка:
5
 (
21
 гласа)

Пийни едно хапче миризливец неграмотен


06 Февруари 2024 14:58 | до Любчо реален 2
Оценка:
3
 (
23
 гласа)

Боклук долен, с кое е загробил бе? Заемите ги взимате вие байкушевски подлоги


06 Февруари 2024 15:06 | Илия Илиев
Оценка:
13
 (
23
 гласа)

С тази информация на Илко Стоянов се цели за се повлияе на съда във решението му за изборите. Той много добре знае, че няма нарушения но внушава някакви неуредици, които винаги ги е имало. В случай на касирането на изборите, ще се създаде прецедент и в цяла България трябва да се проведат нови избори. Това не е изгодно най-вече на ГЕРБ които отново печелят най-много кметове.


06 Февруари 2024 15:08 | Севделина
Оценка:
6
 (
20
 гласа)

Илко вземи си троловете, които по цял ден пишат в благоевградските групи и отидете в Брежани. Благоевград иска да поеме в нова посока, а именно към развитие.


06 Февруари 2024 15:10 | Общинар
Оценка:
10
 (
24
 гласа)

Байкушев, в общината има над 50човека, които те ненавиждат, всички ги знаем кои са. Време е да си тръгнат, с тях няма как да се върви напред. По цял ден пишат от анонимни и фалшиви профили някакви внушения.
С теб сме Байкушев


06 Февруари 2024 15:18 | G
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

НЕЩАСТНИК


06 Февруари 2024 15:47 | Пурко
Оценка:
10
 (
20
 гласа)

Илко много лъжеше, брат ! Колко хора въведе в заблуждение ___:


06 Февруари 2024 16:40 | Факт
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Беше като дирибей на града .Ядохме ти попарата @


06 Февруари 2024 16:56 | Чест
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Мъжа е мъж, когато не лъже !
Лъжец ли е ? Значи е ПУТКА !?


06 Февруари 2024 17:01 | 11
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Черен, бегай за Брежани да миеш улиците :)))


06 Февруари 2024 17:14 | аман
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Тоя поплювко още не може да се примири, че се откачи от хранилката. Не можа да се наяде. Вместо да чака в тишина и спокойствие резултатите от съдебните дела, които заведе, още продължава да сковичка


06 Февруари 2024 17:15 | до Факт
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Той е толкова елементарен, че и за дерибей не става. Просто беше крадльо


06 Февруари 2024 17:18 | Селски
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

И у Брежани не го искаме тоя швелкар ==


06 Февруари 2024 17:41 | учителката
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Тоя вдовица ли е?


06 Февруари 2024 17:47 | До горния
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Парясник е ✓


06 Февруари 2024 19:52 | до плюещите
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Добре де, ако се докаже че вотът е манипулиран чрез измами и машинации, не е ли най-нормалното нещо резултатът да бъде касиран а този който е правил измами да бъде подведен под наказателна отговорност?


06 Февруари 2024 20:25 | Облажен
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Ильо Арно ти беше у Кметството .
Пръцкаше си класни точилки ∆.


06 Февруари 2024 20:43 | Y. N. W. A.
Оценка:
-4
 (
16
 гласа)

Мачкай ИЛКО, тая корумпирана сган да се разкара че града си ебава майката с всеки изминал час !!


06 Февруари 2024 20:58 | кмет НЕможач
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Байкушеви са крадци и измамници от памтивека, който не ги знае с/у Илко лае - досега ефект от кметуването на тоя пумпал НУЛА, с кредита дали се боядисаха пешеходните пътеки/ще отсесат някой пешеходец скоро/, дали започна преасфалтирането на СЕЛСКИТЕ КОЛАРСКИ т. н. улици в града.... дупка до дупка и кратер, дали се окастриха почти ПАДНАЛИТЕ клони на тежки дървета в центъра и особено по алеята за Бачиново/въпрос на време да премажат някого/..... Картала не е важен за никой Байкушеееев - не ми позирай там като простинал кон със ски оборудване за хилядарки, това не е приоритет за гражданите - това си е кеф за сноби като теб, къде са инвеститорите и работните места - напълни Общинските структури с приоданци/уплавленци сякаш няма кадърни хора в Джумаята Ха, и ти си бил Джумалия-селяк !!!!


06 Февруари 2024 20:59 | Струмско
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Имаме си честен и добър човек за кмет. Трябва да се гордеем само с избора на Методи Байкушев и да се пазим от предишните крадливи измамници


06 Февруари 2024 21:10 | хаха
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Байкушев и честност - притивоположности. По-добре си пишете истината - ние крадльовците победихме и ще му разкажем играта на тоя град


06 Февруари 2024 21:16 | Хахаха кмет неможач
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Илко иска да избегне вендетата лихвари кредитори . Мазуро не вервам да е носил парите на Байкушев


06 Февруари 2024 21:30 | Николов/БАБАТА от гробо
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

дръгливия Петре Байкуш и мене приживе прееба, ако му дадох мая-100 партии смени и много кинти ми потроши, само айдуклук му е в главата и са личи на кмето през очилата ! Честито балъци


06 Февруари 2024 21:41 | Кучката
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Само наркомани пишат


06 Февруари 2024 21:43 | До неможач
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Байката, не е добре .В града е погром, той планинските райони оправя ().


06 Февруари 2024 21:48 | Лемур
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Методи толерира приоданци другоселци чобани шабани .


06 Февруари 2024 22:07 | Баджанак
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Хора на Байкушев заемат постове и длъжности в Общината .
Ще открие и длъжност Кмет по кама сутра ]


06 Февруари 2024 22:13 | шакшука
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

илко утепляк и лъжец си, спри да ревеш а бутай блока


06 Февруари 2024 22:22 | Щука
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Кой блок да бута Илко §


06 Февруари 2024 22:34 | Илия
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Ами аз съм отваратена от това рев на хората, който уволни Байкушев. Бременната, която си каза, че и трябвало по-голямо майчинство, на езика й беден и пълен с омраза. От много хора, който са на два трудови договора и са още в общината. От това, че върна хората на Камбитов, на те в работно време одат даже на баня и берат Боб. От това, че в общината няма човек безз връзки. Илко, това е корупция. Марина Харизанова с мъж наркодилър, а може би и тя. Илко, много ниска топка си . Социалната служба е дъното. Рила и Бобошево и приятелките на Хиха. Спортният интернат някой без връзки има ли, директорът има ли работно време. Общината е помийна яма, създадена от Насилие крадеца и Илко. Духайте супата и не плащат да гласуват за вас, напразно е. И да изборите не са честни, за пореден път вие плащате, ама полицията спи зимен сън. А плащате щото сте кралии, та сте се усрали. А не казвам, че Байкушев няма да краде, казвам ще видим. Ако бяхме нормална държава ти Илко ще ще да си в затвор, и Хиха.


06 Февруари 2024 22:37 | дедо Вичо
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Абе Баѝкушев, със скандали започна да кметувашТака ли все ще я карашш - 4 години скандали? А кога ще правиш хубави неща за града, като акъла ти е в лошотията?


06 Февруари 2024 23:37 | София
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

тасков, бриндо, марио богданов, байкушев, илия ризов, иван станчев - крадецо, чолев - измамника, ваклинов, елезов, илийката пияницата, граченов с приоданците от банско и още един куп некадърници. Това ви е елита в тоя смешен “град”. а на илко едно голямо браво, че застана срещу всички


06 Февруари 2024 23:50 | дедо Вичо
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

София, докато тия делят града, то комаѝ нищо за делене няма да остане. Свестните млади тихомълком наускат, всеки де пускат кепеците все повечв дюкяни. Докато се усетат бабаитите нема да са останали свестни хора. Обаче - римляните ще са м налични, да им турят бюлетинки . Голема радост, а?


07 Февруари 2024 00:19 | Ию
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

От време на време се включва помачето Изваров, забогатял от обществени поръчки, закупил жилище като социално слаб, вече и с фондация, финансирана от Илко. Благоевград е дъното. Новаков да почва кючека, Насо да пуска зарята, Палатата Хиха да стане кмет по халтурата.


07 Февруари 2024 08:20 | До Илко
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Илко, сегашният Кмет ползва твоите администратори и служители .
Методи няма собствено УПРАВЛЕНИЕ @


07 Февруари 2024 08:55 | До горния
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Ивана Дякова и Симона Митова са хора на
Илко


07 Февруари 2024 09:03 | Адвокатче.....
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Бивш кмет Илко - като толкова много искаше честни избори, защо приближени до теб хора бяха хванати с пари да купуват гласове ? Защо служители на общината, заедно с лица със съмнителни досиета известни в града, обикаляха из секциите да проверят кой и как е гласувал ?????


07 Февруари 2024 09:13 | Можеш
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Илко може да Лъже, Прикрива, Обладава
Забавлява и готини мацки и курветини &&&.


07 Февруари 2024 09:44 | Албано
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Евала Илко !!!!!Отеба им се поне !!!!


07 Февруари 2024 10:24 | Баце Бог Бойко
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Илко, защо плати за проект на Алви..... И сега изниква въпроса- защо направи това общинско дружество за проектиране, а плащаш на чужда фирма ? Какъв процент от 102 000 лева. стигна до теб


07 Февруари 2024 14:24 | Стабилен
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Илко имаше подбор на работещите .
Ти нямаш, а и характер ти липсва Метка #


07 Февруари 2024 15:17 | Свирец
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Палавата Хихи е пиче .Ще О'прави Културата .
Не е като Кимчев темерут • °
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар