Сатовчанското село Фъргово в шок от новината за смъртта на 20 г. Хакан Даутев,загинал в тежка катастрофа в Холандия! Очакват тялото му ..

08 април 2021 13:55   10906 прочита


Трупът на 20-годишния  Хакан Даутев, който загина в тежка катастрофа в Холандия ще бъде транспортиран до родното му село Фъргово,община Сатовча, където го очакват, потънали в скръб неговите близки и приятели.

Новината смрази сатовчанското село, в което всички познават Хакан и неговото семейство, работливи и почтени хора. Едва на 20 години Хакан заминал за Холандия, за да изкарва прехраната си. Работeл като шофьор на бус.

В понеделник понеделник около 7 часа местно време на пътя край град Капел, незнайно по какви причини Хакан, изпуснал управлението на буса и той се преобърнал в крайпътна канавка. Пристигналите на място медици установили, че състоянието му е много тежко и се нуждае от спешно лечение в болница в Амстердам. Транспортиран е с хеликоптер до лечебното заведение. Въпреки усилията обаче той издъхнал. Два дни цяло село говори за Хакан, хората са потресени.

Нелепата смърт на едно слънчево и работливо момче ги разтърси ,но какво се е случило, та Хакан не е овладял буса никой не знае, коментират хората от село Фъргово.

“Завинаги ще останеш в сърцата ни! Винаги ще помним с усмивка моментите, които сме преживели заедно”, написаха приятелите му  социалните мрежи.

М. Иванов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар