Сандански отбеляза Националния празник 3-ти март

03 март 2021 12:51   4578 прочита


Емоционален рецитал, изпълнен от децата на Сандански, развълнува всички, които днес склониха глави за преклонение пред героите на свободата!

За великото дело на предците ни, паметта на героите бе почетена с поднасяне на венци и цветя от кмета на община Сандански – Атанас Стоянов, председателят на Общински съвет – Николай Шаламандов и общински съветници, Военно формирование 56 040 – гр. Благоевград, представители на Българската православна църква, Районно управление на полицията, Съюза на офицерите и сержантите от резерва и запаса „Генерал Тодоров“, НЧ „Отец Паисий -1919“, Клуб „Учители – Будители“, училища, детски градини, политически партии, сдружения, граждани и гости.

С благодарност към Общински духов оркестър и Мажоретен състав – Сандански, както и към Военно формирование 56 040 – гр. Благоевград с подполковник Кирил Спаневиков.

Благодарим и на нашите прекрасни водещи – Вени и Кристиян за вдъхнатия живот на всяка дума, и на рецитаторите – Карина и Манол за родолюбивия трепет, който предизвикаха със своите думи!

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар