С "Весел старт" ученици и учители от ОУ "Н. Парапунов" в Разлог се учиха на търпение

27 март 2012 00:03   9244 прочита


Ученици и учители от ОУ "Никола Парапунов" - град Разлог се учиха да бъдат търпеливи. В деня на търпението 25-ти март по инициатива на Общинския съвет по наркотични вещества и Младежкия общински съвет по наркотични вещества - гр. Благоевград, подкрепени от ОУ "Никола Парапунов" - град Разлог организираха спортни състезания в училищния двор. "Надяваме се, че търпението, толерантността, разбирането към другия няма да бъде само на 25 март, а през цялата година", казаха от учителския колектив на ОУ "Никола Парапунов" - гр. Разлог

С усмивка и много настроение учениците се включиха в състезания под надслов "Весел старт", който включваше различни спортни игри. За най-малките ученици от I и II клас щафетни игри, за III и IV клас състезание по народна топка и футбол. В състезанието по въртене на обръч се включиха учениците от V и VI клас. Проведе се и турнир по волейбол от търпеливите шестокласници и седмокласници. Сред най-забавните състезания бе народната топка между момичетата и учителите.

Учители и ученици включиха в облеклото си жълт и зелен цвят: жълт - символ на Слънцето и топлината, и зелен - цветът на спокойствието и хармонията. Всеки клас изработи специален знак с послание, а на дъските в класните стаи бе изписано "25 март - Ден на търпението".

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар